Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP ÇEKMEKÖY YENİ KADIN KOLU BAŞKANI SAADET ÇERTEZ…

Geçtiğimiz ay tamamlanan ilçe

Geçtiğimiz ay tamamlanan ilçe kongrelerinden sonra kadın ve gençlik kolları seçimlerine başlayan Cumhuriyet Halk Partisi örgütlerinde hareket hız kesmiyor. Hafta sonu kadın kolları kongresini gerçekleştiren CHP Çekmeköy İlçe Örgütü, yüzlerce kadın üyenin oy kullandığı yoğun katılımlı genel kurulla yeni kadın kollarını belirledi. 171 oya karşılık 216 oyla yeni kadın kolları başkanı seçilen Saadet Çertez, “Amacımız özgürlük, hedefimiz iktidar” dedi.

CHP Çekmeköy İlçe Başkanlığı binasında gün boyu süren yoğun katılımlı kadın kolları kongresinde adeta izdiham yaşandı. Kırmızı liste ile Canan Maden ve beyaz liste ile Saadet Çertez’in başkanlık için yarıştığı kongrede yüzlerce kadın üye oy kullanmak için saatlerce sıra bekledi. Çekmeköylü kadınların siyasete olan bu yoğun katılımı CHP için umut yaratırken günün sonunda kazanan taraf 216 oyla Saadet Çertez ve ekibi oldu. Canan Maden ise 171 oyda kaldı.

Kongre sonunda partili tüm kadınlara teşekkür eden yeni kadın kolları başkanı Saadet Çertez, “Sen, ben yok biz varız, Söz konusu vatansa, söz konusu özgürlükse, sen, ben, hepimiz güç birliği yaptık çalıştık, çalışacağız da. Kazanana kadar yorulmak yok, ülkemizi aydınlığa çıkarana kadar yılmak yok. Hele hele, biz kadınların haklarını gasp edenlere asla izin vermeyeceğiz” dedi.

Reklamı Geç