Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“MAKAM DEĞİL GÖREV HIRSIYLA HEYECANIMIZ İLK GÜNKÜ GİBİ…”

Bu hafta sonu 16

Bu hafta sonu 16 Şubat Pazar günü Taşdelen Turgut Özal Kültür Merkezi’nde 2. olağan genel kurulunu yapmaya hazırlanan İYİ Parti Çekmeköy Teşkilatı’nda kongre heyecanı sürüyor. Adaylığını açıklayan İlçe Başkan Yardımcısı Atakan Kandemir, “Hepimiz bu davanın neferleriyiz. Makam değil görev hırsımız var. Parti içi demokrasiyi daha güçlü kılmak adına çıkmış olduğumuz bu yolda kazanan da kaybeden de biz olacağız” dedi.

İYİ Parti Çekmeköy İlçe Başkanlığı’nda partililer ve delegelerle bir araya gelen Başkan Adayı Atakan Kandemir ve çalışma arkadaşları, istişarelerde bulundular. Sohbet havasındaki programda partililere hitap eden Atakan Kandemir, güçlü teşkilat ve daha etkin yerel siyasete ilişkin önemli mesajlar verdi. Kendisinin kurucu ilçe yöneticiliği, icra kurulu üyeliği ve ilçe başkan yardımcılığı gibi görevlerde bulunduğunu ifade eden Atakan Kandemir; “Büyük bir onur ve gururla taşımış olduğum tüm bu görev ve sorumlulukları alırken yaşamış olduğum heyecanımla bugünkü heyecanım aynı” dedi.

Parti içi birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapan Atakan Kandemir, “Bugünkü programımıza davet etmiş olduğumuz ilçe başkanımız Sayın Dilaver Koç ve meclis üyelerimiz mazeretleri dolayısı ile katılamadılar. Gönül isterdi ki bu akşam aramızda olsaydılar ama olmadı. Gönüllerimiz bir, yolumuz bir hedefimiz bir. Sadece yöntem farklılıklarımız olabilir. 16 Şubat’taki kongrede kazanan da biz, kaybeden de biz olacağız. Kongrede daha iyi bir teşkilat ve daha güçlü bir ilçe için göreve talibim. Bu bir hizmet yarışı ve biz bu yarışı daha iyi götüreceğimize inanıyoruz” şeklinde konuştu.

Yerelden genele iktidar yolunu birlikte açacaklarını kaydeden Atakan Kandemir, şunları kaydetti: “Liyakatli şeffaf bir anlayışla ahlaklı ve adaletli bir yönetimi hakim kılacağız. Ben asla olmayacak, biz kavramı egemen olacak. Ayrımız, gayrımız hiçbir surette olmayacak. Her şeyden önce siyaseti mahallelerde, sokak hareketi olarak yaygınlaştıracağız. Yerel siyaseti güçlü kılacağız. Belediye meclisini daha etkin hale getireceğiz. Bütünleştirici, barışçıl ve de sağlam bir teşkilat yapısı oluşturacağız. Yerelden genele iktidar yolunu hep birlikte açacağız. Haksızlıklara karşı duracağız.  Çekmeköy Belediyesi’ne İYİ Parti bayrağını mutlaka dikeceğiz. Bunun için hep birlikte daha çok çalışacağız.”

Partililerin yoğun ilgi gösterdiği programda; aktif siyasette gençlere ve kadınlara daha çok yer vereceklerini kaydeden Atakan Kandemir, “Gençlerimizin sorunlarına daha çok eğileceğiz. Günümüz gençliğinin baş belası bağımlılıkla mücadele hususunda halka dokunan projelerimiz olacak. Uyuşturucu batağına düşen gençlerimizi kurtarmak ve hayata adapte etmek noktasında örnek çalışmalarımız olacak” dedi.  

Reklamı Geç