Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BU MAĞAZADA PARA GEÇMİYOR…

Yönetim modelinde hayata geçirdiği

Yönetim modelinde hayata geçirdiği ‘Mahalle Meclisi’ uygulamasıyla dikkat çeken Ümraniye Tatlısu Mahallesi’nin genç ve dinamik muhtarı Cezmi Temur, koronayla mücadele günlerinde ise kurduğu ‘Sevgi Mağazası’ ile gündemde. Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala mahallelinin uğrak noktası olan Sevgi Mağazası’na kimi kullanmadığı giysilerini getirip bırakırken, kimi de ihtiyacı olan bir kıyafeti almaya geliyor.

Ümraniye Tatlısu Mahallesi’nin çalışkan muhtarı Cezmi Temur, ses getiren uygulamalara imza atmaya devam ediyor. Yönetim modelinde hayata geçirdiği ‘Mahalle Meclisi’ uygulamasıyla ilgi uyandıran Muhtar Cezmi Temur, pandemi sürecinde ise mahalleli arasında kurduğu dayanışma köprüsü ve Sevgi Mağazası ile gündemde. Korona ile mücadele başladığı günden bugüne; yönetimdeki Mahalle Meclisi üyeleriyle birlikte gece gündüz demeden mahalle halkının yanında olduklarını anlatan Cezmi Temur, “İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızla, durumu iyi olanlar arasında köprü vazifesi gördük. Hepsinden Allah razı olsun. Mahallemizde güzel bir dayanışma örneği sergilendi. Gıda ve yardımlar hususunda; yerel yöneticilerimiz ve bütün mahalle halkımızla birlikte süreci olabilecek en iyi şartlarda bugünlere taşıdık” dedi.

Ramazan ayının da gelmesiyle birlikte, kurdukları Sevgi Mağazası’nın mahalle halkının uğrak noktası olduğunu kaydeden Muhtar Cezmi Temur, “Tamamen gönüllülük esasına dayalı olan Sevgi Mağazası’nda para geçmiyor. Durumu iyi olan vatandaşlarımız gerek kullanmadıkları gerekse az kullandıkları kıyafetlerini getirip mağazaya bırakıyor, ihtiyacı olan vatandaşımız da gelip bu kıyafetlerden istediğini alıp kullanıyor. Yaklaşmakta olan bayram öncesi hem kıyafet getiren hem de kıyafet ihtiyacı için gelen vatandaşlarımızın sayısı bir hayli fazla. Allah herkesin hayrını kabul etsin” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

Muhtar Cezmi Temur ve Mahalle Meclisi yönetiminin öncülüğünde Ümraniye Tatlısu Mahallesi halkının destek ve katkıları ile oluşan Sevgi Mağazası’nda her yaştan herkese çeşitli kıyafetler, temizlenmiş, ütülenmiş şekilde alıcısını bekliyor. İhtiyaç sahibi herkes bu kıyafetlerden alabiliyor.

Reklamı Geç