Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İYİ PARTİ KARAVANI AŞURE BEREKETİNİ PAYLAŞTI..

Çekmeköy ve Ümraniye’nin ortak

Çekmeköy ve Ümraniye’nin ortak noktası Madenler Meydanı’nda bir süredir üye çalışmalarını sürdüren İYİ Parti Karavanı’nda her iki ilçe teşkilatının katılımı ile Aşure bereketi paylaşıldı.

İYİ Parti karavanı Çekmeköy ile Ümraniye’nin ortak noktası olan Madenler Meydanı’nda misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Bir süredir bölgede üyelik çalışmalarını sürdüren İYİ Parti karavanı, bugün her iki ilçe teşkilatının ortak organizasyonu ile Aşure bereketini vatandaşlarla paylaştı. İYİ Parti İstanbul İl Yöneticisi Ethem Kurnaz, Ümraniye İlçe Başkanı Yüksel Karaçam, Çekmeköy İlçe Başkanı Dilaver Koç, çok sayıda partili ve bölge halkının katılımı ile gerçekleşen Aşure programı açık havada olmasından dolayı yoğun ilgi gördü. İYİ Parti karavanının sadece üyelik çalışmaları değil özellikle pandemi hususunda vatandaşları bilgilendirici faaliyetler yaptığını açıklayan

İYİ Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Dilaver Koç, “Bugün de Aşure etkinliği ile partililerimiz ve bölge halkıyla buluştuk. Madenler Meydanı son derece hareketli ve önemli bir geçiş güzergahı. Buradan geçen her vatandaşımızla selamlaşmak ve güler yüzümüzü göstermek bile bize mutluluk veriyor. Pandemi süreci ile mücadele verdiğimiz şu günlerde vatandaşlarımızı bilinçlendirmek adına elimizden gelenin fazlasını yapmaya gayret ediyoruz. Hepimiz için önemli bir manevi değere sahip olan Aşure ayının tüm İslam alemine hayırlar getirmesini diliyorum” şeklinde konuştu.

İYİ Parti Ümraniye İlçe Başkanı Yüksel Karaçam da yaptığı değerlendirmede; pandemi süreci kurallarına uygun şekilde, sosyal mesafeye dikkat ederek buldukları her fırsatta vatandaşlarla biraraya gelip toplumun talep ve beklentilerini dinlediklerini kaydetti. Madenler Meydanı’na Çekmeköy İlçe Başkanlığı ile birlikte yaptıkları Aşure etkinliğine katılan herkese teşekkür eden Başkan Karaçam, “Salgınla mücadele verdiğimiz şu zor günleri biran evvel atlatıp yeniden kucaklaştığımız günlere dönmemizi diliyorum” dedi.

Reklamı Geç