Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

PANDEMİYE RAĞMEN 1 YILDA YAPILANLAR ORTADA..

1 yıl önce göreve

1 yıl önce göreve seçilen Cumhuriyet Halk Partisi Çekmeköy Gençlik Kolları Başkanı Gürkan Kılıç ve ekibi, geçen süreçte pandemiye rağmen güzel çalışmalara imza attı. Sahada ve parti içinde yaptıkları çalışmaları özetleyen bir video ile geçen 1 yılı özetleyen Başkan Kılıç, www.yerelgazete.com.tr ye açıklamalarda bulundu.

“23 Şubat 2020 tarihinde gerçekleşen Cumhuriyet Halk Partisi Çekmeköy Gençlik Kolları  4. Olağan Kongresi’nde örgütümüzün takdiriyle bu onurlu göreve layık görüldük” diyerek sözlerine başlayan Başkan Gürkan Kılıç; “Bugüne kadarki süreçte pandemiye rağmen ilçemiz ve ülkemiz için azimli bir şekilde çalıştık. Olağanüstü salgın koşulları her alanda olduğu üzere bizleri de zorladı. Buna rağmen CHP Çekmeköy gençliği olarak yılmadık, kararlılıkla mücadele ederek bir çok zorluğun üstesinden gelmesini bildik” dedi. Başkan Kılıç, yaptıkları çalışmaları şöyle özetledi:

“Kıdem tazminatı ile ilgili halkımızı bilgilendirmek için meydanlarda bilgilendirici broşür dağıtımı yaparak vatandaşlarımızı bu konuda bilgilendirdik. Covid-19 virüsünün ülkemize de yayılmaya başlamasıyla beraber son 1 sene içerisinde belirli dönemlerde vatandaşlarımıza farkındalık yaratmak amacıyla; salgından koruma yollarıyla ilgili broşür, dezenfektan ve tıbbi maske dağıtımları yaptık. Pandemi dolayısıyla ekonomik sıkıntı yaşayan vatandaşlarımızı tespit ederek erzak kolisi dağıtımları gerçekleştirdik ve sokağa çıkma yasaklarında dolayı dışarı çıkamayan yaşlılarımızın alışverişlerini yaparak bu zorlu dönemde onlara destek olduk.

Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün TBMM’nin açılışı dolayısıyla çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda geleceğimizin teminatı çocuklara boyama kitapları ve boyama malzemeleri hediye ettik. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda ilçemizdeki muhtarlarımıza Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Milli Mücadele için 19 Mayıs 1919’da başlayarak kaleme aldığı Kurtuluş Savaşı ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunu anlatan ‘Nutuk’ kitabını hediye ettik.

Yaşam kaynağı ormanlarımızda genç arkadaşlarımızla beraber temizlikler yaptık ve 2 Temmuz 1993 tarihinde Sivas’ta katledilen 35 canımızı anma vesilesiyle 35 tane fidan diktik. Son 1 yıl içerisinde düzenli olarak sokaktaki patili dostlarımıza ilçemizdeki belirli yerlere kedi ve köpek mamaları bıraktık. Kediler için yuvalar yaparak birçok noktaya kedi yuvası koyduk. Çatalmeşe, Mehmet Akif, Merkez, Mimar Sinan ve Nişantepe mahalleleri muhtarlarımız aracılığıyla 0-5 yaş arası bebeği olan ve pandemi dolayısıyla ekonomik sıkıntı yaşayan vatandaşlarımıza destek amacıyla bebek maması yardımları gerçekleştirdik.

Kurban Bayramı’nda Cumhuriyet Halk Partili tüm genç üyelerimizi ziyaret ederek bayramlaştık. 25-28 Ağustos 2020 tarihleri arasında Madenler ve Taşdelen meydanlarında ve birçok semt pazarında örgütümüz ile beraber İstanbul Sözleşmesi’nin amacı, önemi ve uygulanması ile ilgili broşürler dağıtarak halkımızı bilgilendirdik. 16-18 Aralık 2020 tarihleri arasında Cumhuriyet Halk Partisi’nin en az 3100 TL’lik asgari ücret önerisini meydanlarda vatandaşlarımıza detaylı bir şekilde anlattık.”

Reklamı Geç