Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

HÜSEYİN KESKİN; “SULTANBEYLİ’DE AYRIMSIZ HİZMET DEVAM EDECEK..”

Sultanbeyli’de 31 Mart seçimlerini

Sultanbeyli’de 31 Mart seçimlerini kazanarak mazbatasını alan Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Keskin, “10 yıl boyunca herkesi sevgiyle kucakladık, sadece bize oy verenlerin değil herkesin başkanı olduk. Yeni dönemde de aynı düsturumuzu sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, 31 Mart seçimlerinden yüzde 59.4 gibi yüksek bir oy alarak zaferle çıktı. 2009 yılında göreve gelen Başkan Keskin, yapılan törenle mazbatasını alarak 3. dönemine başladı. Diğer taraftan her seçimde İstanbul’da AK Parti’ye verilen oy oranı rekorunu elinde bulunduran Sultanbeyli, bu seçimde de geleneği bozmadı. İstanbul’da AK Parti’ye verdiği yüzde 66’lık İBB oy oranıyla yeni bir rekora imza attı.

Mazbata töreninde konuşan Başkan Keskin Sultanbeyli’de yeni bir dönem başladığını vurguladı. 10 yılda yapılan hizmetleri daha da taçlandıracaklarını kaydeden Keskin, “Sultanbeyli’mizi mega yatırımlarla donatmaya devam edeceğiz. Seçim sonuçlarının ilçemize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. 10 yıl boyunca olduğu gibi; bize oy versin vermesin, biz herkesin başkanı olmaya devam edeceğiz. Tüm hemşerilerimizle omuz omuza verecek ve ilçemize hizmetlerimizi artıracağız” dedi.

Herkese teşekkür eden Başkan Keskin; “MHP ile birlikte kurduğumuz cumhur ittifakının ülkemizin çoğu yerinde olduğu gibi ilçemizde de sandıktan birinci çıkması vesilesiyle partimizin ilçemizden sorumlu İl Koordinatörü Sayın Barış Özerol’a, AK Parti İlçe Başkanımız sayın Ali Tombaş’a, Milliyetçi Hareket Partisi’nin İlçe Başkanı Sayın Abdullah Çınar başta olmak üzere MHP’nin tüm teşkilat kadrosuna ve MHP’ye gönül veren vatandaşlarımıza, partimizin kadın kollarına, gençlik kollarına, SKM Başkanımız Sayın Yakup Yılmaz’a, gönül belediyeciliğini sokak sokak anlatan partili kardeşlerime, seçim sürecinde ve seçim gününde görevli olmadığı halde davamıza olan inancıyla gönüllü çalışan arkadaşlarıma, kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Sultanbeylililer’in teveccühüyle 3. dönemin başladığını ifade eden Başkan Keskin, “Belediyemizde çalışan her bir personelimizi, çalışma arkadaşımızı ben aynı zamanda bir dava arkadaşım, mücadele arkadaşım olarak görüyorum. Sizlerle bu yol arkadaşlığımız en güçlü şekilde sürdüğü sürece Sultanbeyli’ye önümüzdeki beş sene boyunca nice hizmetleri gerçekleştireceğimizi şimdiden görüyor ve tıpkı 2009’daki o ilk heyecanı yaşıyorum. Milli iradenin dışında hiçbir güç tanımadan bugünlere gelerek tıpkı 2009 ve 2014 yılında olduğu gibi 2019 yılında da aziz hemşerilerimizin bizlerin yanında olduğunu bildiğimiz için Rabbimize hamdediyor, birlik ve beraberlik içerisinde kadim ilçemizi en güzel yarınlara taşıyacağımızın sözünü veriyorum” ifadelerini kullandı.

Reklamı Geç