Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“SÖYLEYECEK SÖZÜMÜZ, YÜRÜYECEK YOLUMUZ VAR..”

“Söyleyecek sözümüz, yürüyecek yolumuz

“Söyleyecek sözümüz, yürüyecek yolumuz var. Partimizin ve ülkemizin büyük lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün emanetine asla ihanet etmeyeceğiz!..” diyerek Çekmeköy Belediye Meclis Üyeliği aday adaylığına müracaat eden partinin sevilen ismi Hüseyin Turgut; “Sevgimizi hizmete dönüştürmek için bu yola çıkıyoruz” dedi.

Yerel seçime doğru CHP’de belediye başkanlıkları ve meclis üyelikleri için aday adayı başvuruları devam ediyor. 19 Ekim Cuma günü son başvuruların alınacağı ilçe binalarında hareketlilik her geçen saat artıyor. CHP Çekmeköy İlçe Örgütü’nün çalışkan ve sevilen ismi Hüseyin Turgut, “Hizmet yarışında ben de varım” diyerek belediye meclis üyeliğine aday adaylığı için başvurusunu yaptı. İlçe yönetim kurulu üyeliğinden istifa ederek meclis üyesi aday adayı olan Hüseyin Turgut, bugüne kadar partisi CHP’nin bir çok kademesinde etkin görevlerde bulundu. Çekmeköy belde belediyesinde meclis üyeliği yapan Turgut, bir dönem de milletvekili aday adayı oldu.

Çekmeköy Belediye Meclisi aday adayı başvuru dosyasını ilçe başkanı Cahit Barutçu’ya teslim eden Hüseyin Turgut, yaptığı açıklamada; “Değişim, demokrasi, dayanışma ve sosyal demokrat belediyecilik hizmetleri için partim CHP önderliğinde, örgütümüzün hiç bir bireyinin başını öne eğdirmeyerek, İstanbul’umuzun güzel ilçesi Çekmeköy’e olan sevgimizi hizmete dönüştürmeye adayım. Bu uğurda emeğimizi, yüreğimizi ortaya koymak için yola çıktım ve belediye meclis üyeliği müracaat dosyamı sayın ilçe başkanımıza taktim ettim” dedi.

HÜSEYİN TURGUT’U YAKINDAN TANIYALIM

1961 yılında Yozgat ili Çekerek ilçesinde doğan Hüseyin Turgut, siyasete Üsküdar ilçesinde SODEP üyesi olarak başladı. Hayatının diğer dönemlerinde SHP ve CHP’de aktif olarak siyaset yürüten Turgut, 1989-1992 yılları arasında Ümraniye SHP Yönetim Kurulu Üyeliği, 2004 ve 2009 yılları arasında CHP Çekmeköy Belediye Meclis Üyeliğini ve CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliğini icra etti. 7 Haziran seçimlerinde İstanbul 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı olan Hüseyin Turgut, CHP Çekmeköy İlçe Örgütü’nde iki dönemdir başkan yardımcısı olarak aktif siyaset yapıyordu. İşadamı Hüseyin Turgut, evli ve iki çocuk babasıdır.

Reklamı Geç