Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

YÜKSEK’TEN MUHTARLARA ARAÇ MÜJDESİ

Çekmeköy’ün tüm mahalle muhtarlarına

Çekmeköy’ün tüm mahalle muhtarlarına ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere tekerlekli sandalye dağıtan Ak Parti Meclis Üyesi ve İlçe Başkan Adayı Hüseyin Yüksek, hayırlı bir hizmet gerçekleştirdi.

yuksekmuhtsand4Ak Parti Çekmeköy Meclis Üyesi ve zenci porn İlçe Başkan Adayı Hüseyin Yüksek, küçük yaşta kaybettiği annesinin hayrına ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere ilçedeki tüm mahalle muhtarlarına tekerlekli sandalye dağıttı. Akşam yemeğinde muhtarlarla bir araya gelen Yüksek, hayır amaçlı bu tür çalışmalarının her zaman devam edeceğini ifade etti. Bu gibi çalışmaların altında siyasi hiçbir amaç ve yatırım niyeti olmadığını söyleyen Yüksek, “Bu tamamen benim içimden gelen bir hayır işidir” dedi.

yuksekmuhtsand1Çekmeköy’ün tüm mahalle muhtarlarının İstanbul’daki diğer 39 ilçenin hepsinden farklı olmasını istediğini de kaydeden Hüseyin Yüksek; “Ben bu siyasi kulvarda olurum olmam hiç fark etmez ama benim Çekmeköy’e olan hizmet sevdam ve seks hikayeleri hizmet aşkım her ortamda devam edecek” dedi. Önümüzdeki günlerde kuracakları Çekmeköy hizmet platformu ile çalışmalarını devam ettireceklerini kaydeden Yüksek, bu platformun her iki ayda bir çekilişle ilçedeki tüm muhtarlara birer hizmet aracı tahsis edeceğini müjdeledi.

yuksekmuhtsand3

yuksekmuhtsand2

 

Reklamı Geç