Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SEKTÖRÜN YÜKSELEN YILDIZI; HYUNDAİ COŞKUN OTO..

Türk otomotiv sektörünün önde

Türk otomotiv sektörünün önde gelen isimlerinden Hyundai Bayii Coşkun Oto, 2002 yılından bugüne kimseye kaptırmadığı Türkiye satış birinciliği ünvanını Yeni Elentra ile bir kez daha perçinlemek için kolları sıvadı.

coskun oto elentra tanitim 1Hyundai Bayii Coşkun Oto, her geçen gün başarılarına yenilerini ekleyerek yoluna devam ediyor. Hyundai’nin 2016 yılı için piyasaya sürdüğü en iddialı modeli Yeni Elentra’nın lansman ve tanıtım kokteylini Çekmeköy’deki merkezinde gerçekleştiren Coşkun Oto, 2002 yılından bugüne elinde bulundurduğu Türkiye satış birinciliği ünvanını bu yıl da kaptırmayacağının işaretini verdi. Yeni Elentra’yı merak edenler test sürüşü için Coşkun Oto’ya adeta akın ediyor.

coskun oto elentra tanitim 4Genç, dinamik ve profesyonel ekibi ile; servis, satış, yedek parça, sigorta, kiralama ve ikinci el gibi geniş bir hizmet yelpazesine sahip olan Coşkun Oto’nun Satış Müdürü Murat Karabulut yaptığı kısa değerlendirmede başarıların tesadüf değil, dürüst ticaret ve ekip işi olduğunu kaydetti. Firma Yönetim Kurulu Başkanı Gönül Coşkun’un bu başarılarda en büyük paya sahip etken olduğunu kaydeden Karabulut, “Güleryüzlü ve çözüm odaklı hizmet anlayışı ile yolumuza devam edeceğiz” dedi.

coskun oto elentra tanitim 2Yeni Elentra için, “Üstün teknoloji ve konfor bu segmentte müthiş bir uyum içinde” diyen Murat Karabulut, test sürüşü için herkesi Coşkun Oto’ya beklediklerini sözlerine ekledi.

coskun oto elentra tanitim 3COŞKUN OTO’NUN BAŞARI ÖYKÜSÜ;

1986 yılında Ziverbey’de kurulan Coşkun Oto, 1993 yılında Hyundai Markasının bayiliğini bünyesine katarak eksiksiz hizmet anlayışı ile faaliyetlerine devam etti. Firmanın bünyesinde bulunan 70 kişi ile 1999 yılında taşındığı yeni Çekmeköy Plazası, 10.100 m²’lik kapalı ve açık alana sahip. Firamnın genç, dinamik ve profesyonel ekibi ile Otomobil Satış, Servis, Yedek Parça, Sigorta ve 2. El Otomobil Satış, uzun ve kısa dönem kiralama hizmetlerinden profesyonelce ve sorunsuzca yararlanırsınız. Tüm hizmetleri güler yüzle ve çözüm odaklı bir anlayışla alırsınız. Hyundai Coşkun Oto günümüz bayilik sisteminin gereklerini ve profesyonel anlamda müşteri beklenti ve ihtiyaçlarını karşılayarak koşulsuz müşteri memnuniyeti konusunda başarılara imzasını atmaya devam ediyor.

coskun oto elentra tanitim 5HER YIL YENİ BİR BAŞARI ÖDÜLÜ..

2010 EXELLENCE AWARD (MÜKEMMEL BAYİ ÖDÜLÜ) Tüm Avrupa (Doğu Avrupa, Batı Avrupa   Rusya dahil) ve Türkiye Hyundai Bayileri içinde en yüksek satış adetine ulaşan Bayi ödülü) Türkiye de bu ödüle sahip tek bayi.

2002 Yılı DEALER OF THE YEAR  ( YILIN EN İYİ SATICI ÖDÜLÜ )
2002 Yılı A Tipi Bayi Satış Birinciliği ödülü.
2003 Yılı Türkiye Satış Birinciliği ödülü.
2004 Yılı Türkiye Satış Birinciliği ödülü.
2005 Yılı Türkiye Satış Birinciliği ödülü.
2005 Yılı Hedef Gerçekleştirme ödülü.
2006 Yılı Türkiye Satış Birinciliği ödülü.
2006 Yılı Türkiye Satış Birinciliği ödülü.
2007 Yılı Türkiye Satış Birinciliği ödülü.
2007 Yılı Türkiye Satış Birinciliği ödülü.
2008 Yılı Türkiye Satış Birinciliği ödülü.
2009 Yılı Türkiye Satış Birinciliği ödülü.
2009 Yılı Türkiye Satış Birinciliği ödülü.
2010 Yılı EXELLENCE AWARD (MÜKEMMEL BAYİ) TÜM AVRUPA EN İYİ BAYİ ÖDÜLÜ
2010 Yılı Türkiye Satış Birinciliği Ödülü.
2011 Yılı Hyundai Standartları En Yüksek 3.Bayi ödülü
2011 Yılı Türkiye Satış Birinciliği ödülü.
2012 Yılı En iyi Ürün Lansmanı ödülü.
2013 Yılı Türkiye Satış Birinciliği ödülü.
2014 Yılı Türkiye Satış Birinciliği ödülü.
2015 Yılı Türkiye Satış Birinciliği ödülü.

Reklamı Geç