Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

HYUNDAI COŞKUN OTO’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ VAR..

Sosyal sorumluluk projeleri, özel

Sosyal sorumluluk projeleri, özel günler ve çevreye duyarlı faaliyetleri ile de adından sıkça söz ettiren Hyundai Coşkun Oto, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel ‘Çocuk Şenliği’ düzenliyor.

hyudaı coskun senlik var 2Türk otomotiv sektörünün önde gelen firmalarından Hyundai Coşkun Oto, başarılı hizmet grafiğinin yanı sıra; sosyal sorumluluk projeleri, özel günler ve çevreye duyarlı etkinlikleri ile de gündemde. Yarın yurdun dört bir yanında kutlanacak olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için bir dizi etkinlik planlayan Coşkun Oto’nun Çekmeköy’deki merkez binası, gün boyu minikleri ve ailelerini ağırlayacak. Ay yıldızlı Türk bayrakları ve rengarenk balonlarla süslenecek olan Coşkun Oto, günün anlam ve önemine vurgu yapan bir program hazırladı.

hyudaı coskun senlik var 1Gün boyu çocuklar için sürpriz hediyeler, palyaço, yüz boyama ile eğlence, popcorn ve pamuk şekeri ikramlarının yapılacağı şenlik herkese açık olacak. Coşkun Oto Satış Müdürü Murat Karabulut, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı büyük bir coşku ve heyecanla kutluyoruz. O gün bütün çocuklarımızı ağırlamaktan mutluluk duyacağız. Etkinliğe katılan aileler, çocukları bu şenlikte eğlenirken kokteyl eşliğinde en yeni modellerimizi inceleme fırsatı bulabilirler ve güzel bir günün tadını Coşkun Oto’da yaşayabilirler” dedi.

hyudaı coskun senlik var 6

hyudaı coskun senlik var 4

hyudaı coskun senlik var 3

hyudaı coskun senlik var 5

Reklamı Geç