Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

HYUNDAİ COŞKUN OTO’DA YENİLENEN i10 HEYECANI VE ÖDÜL GURURU..

Türk otomotiv sektörünün önde

Türk otomotiv sektörünün önde gelen isimlerinden Hyundai Bayii Coşkun Oto’da yenilenen i 10 modelinin heyecanı sürerken bir de ödül gururu yaşandı. Sayısız ödüle sahip Coşkun Oto, ‘Müşteri şikayet oranı en düşük bayi’ ödülünü de kaptı.. 

coskun oto i10 ve odul 8Çekmeköy’de hizmet veren Hyundai Bayii Coşkun Oto, her geçen gün başarılarına yenilerini ekleyerek yoluna devam ediyor. Hyundai’nin 2016 yıl sonu için piyasaya sunduğu i10 serisinin yenilenen modeli, Coşkun Oto’da yoğun ilgi görüyor. 2002 yılından bugüne elinde bulundurduğu Türkiye satış birinciliği unvanını kaptırmayan Coşkun Oto’da yenilenen i10 modelinin coşkusu sürerken bir de ödül gururu yaşandı.coskun oto i10 ve odul 3Bügüne kadar sayısız ödüle layık görülen Coşkun Oto’ya Hyundai tarafından satış sonrası müşteri memnuniyetinde ilk sırada yer almasında göstermiş oldukları özverili çalışma ve üstün performans için teşekkür plaketi verildi. Plaketi satış sonrası bölge müdüründen teslim alan Coşkun Oto Yönetim Kurulu Başkanı Gönül Coşkun Servis Müdürü Bülent Işık’a teslim etti.coskun oto i10 ve odul 1Aynı gün Hyundai’nin İzmit’teki fabrikasından test amacıyla yola çıkan i10 serisinin yenilenen modeli de başarılı bir sürüş testinin ardından Coşkun Oto’ya ulaştı. Hyundai Genel Müdürü Murat Berkel ve bir basın mensubunun da içerisinde olan i 10 test aracı Coşkun Oto’da şenlik havasında karşılandı. Yenilenen i10 serisini merak eden Hyundai sevenler de Coşkun Oto’ya adeta akın etti.

coskun oto i10 ve odul 5

COŞKUN OTO’NUN BAŞARI ÖYKÜSÜ;

1986 yılında Ziverbey’de kurulan Coşkun Oto, 1993 yılında Hyundai Markasının bayiliğini bünyesine katarak eksiksiz hizmet anlayışı ile faaliyetlerine devam etti. Firmanın bünyesinde bulunan 70 kişi ile 1999 yılında taşındığı yeni Çekmeköy Plazası, 10.100 m²’lik kapalı ve açık alana sahip. Firmanın genç, dinamik ve profesyonel ekibi ile Otomobil Satış, Servis, Yedek Parça, Sigorta ve 2. El Otomobil Satış, uzun ve kısa dönem kiralama hizmetlerinden profesyonelce ve sorunsuzca yararlanırsınız. Tüm hizmetleri güler yüzle ve çözüm odaklı bir anlayışla alırsınız. Hyundai Coşkun Oto günümüz bayilik sisteminin gereklerini ve profesyonel anlamda müşteri beklenti ve ihtiyaçlarını karşılayarak koşulsuz müşteri memnuniyeti konusunda başarılara imzasını atmaya devam ediyor.

coskun oto i10 ve odul 4

coskun oto i10 ve odul 7

coskun oto i10 ve odul 6

Reklamı Geç