Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

HYUNDAI KONA ÇEKMEKÖY COŞKUN OTO’DA SATIŞA ÇIKTI..

Hyundai’nin merakla beklenen yeni

Hyundai’nin merakla beklenen yeni nesil B-SUV modeli Kona nihayet Türkiye’de satışa çıktı. Hafta sonu renkli bir etkinlikle yeni modeli müşterilerine sunan Hyundai’nin satış rekortmeni Çekmeköy Coşkun Oto’da Kona’ya yoğun ilgi yaşandı.

Bu yılın yeni nesil B-SUV modeli Hyundai Kona, Çekmeköy Coşkun Oto’da görücüye çıktı. Hafta sonu yoğun ilgi altında piyasaya sunulan Kona büyük beğeni topladı. Red Dot Design 2018 ve IF Desing Tasarım ödülünün sahibi olan Kona, sınıfına göre oldukça ferah iç hacmiyle dikkat çekiyor. Alıştığımız Hyundai tasarımından farklı çizgilerle gelen Hyundai Kona iç tasarımda da yeniliklere ev sahipliği yapıyor. Sekiz farklı gövde ve üç farklı döşeme kombinasyonuyla satın alınabilen araç kullanılan malzemeler sayesinde çok daha kaliteli hissettiriyor.

“Farlı olmaya cesaret et” sloganıyla; 5, 7 ve 8 inç olarak satın alınabilen multimedya ekranı, Head-up display, kablosuz şarj, Android Auto ve Apple CarPlay desteği, çarpışma algılama, otonom acil frenleme, uzun far asistanı, sürücü dikkat algılama, şerit takip ve şeritte tutma, kör nokta uyarı ve arka trafik asistan gibi teknolojik özelliklere sahip olan araç fonksiyonel özellikleriyle harikalar yaratıyor. Style, Elite ve Elite Smart olmak üzere üç farklı donanım paketi ve ilk etapta 1.0 litrelik T-GDI ve 1.6 litrelik T-GDI olmak üzere iki farklı motor seçeneğiyle satışa sunulacak olan küçük SUV, 99.900 TL’den başlayan fiyatlarla yeni sahiplerine kavuşacak.

120 beygirlik 1.0 litre hacmindeki T-GDI motordan 120 beygir güç alınabilirken bu motoru düz vites ile kullanabileceğiz. 1.6 litrelik 177 beygir güç üreten ve 4 tekerden çekiş sunan motorda ise 7 ileri DCT otomatik şanzıman yer alacak. Yapılan açıklamaya göreyse Hyundia Kona 100 km’lik karma yakıt tüketiminde, 4×2 motorda 5.5 litre iken 4×4 modelde 7.1 litre yakıt harcıyor.

Reklamı Geç