Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İBB BAŞKANI İMAMOĞLU, ESKİ ANAVATAN PARTİ’LİLERLE BULUŞTU…

Pandemi dolayısıyla bir süredir

Pandemi dolayısıyla bir süredir ertelenen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun eski ANAVATAN Partililerle buluşması bu gün Yenikapı’daki kahvaltı programıyla gerçekleşti.

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Büyükşehir ve Ümraniye Belediye Meclis Üyeleri Sacit Eyüboğlu ve Av. Filiz Öztürk Çelik’in organize ettiği buluşmada, Ümraniye ve İstanbul’da geçmiş dönemlerde Anavatan Partisi’nde önemli görevlerde bulunmuş ilçe başkanlıkları ve ilçe yöneticilikleri yapmış, bölgelerinin önemli kanaat önderleri  Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile biraraya gelerek güncel konulara ilişkin istişarelerde bulundular.

Başkan İmamoğlu ile gerçekleşen buluşmaya, Ümraniye’de faaliyet gösteren Anadolu Yakası Esnaf Sanatkarları ve İşadamları Derneği (ESSİAD) Başkanı Necmettin Sarı, Ümraniye Bakkallar Bayiler Büfeciler Esnaf Odası Başkanı Resul Taşçı, Ümraniye Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Yılmaz Keleş ve Yardımcısı Erol Diken, Ümraniye Marangozlar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı ve 2017 İstanbul Ahisi Ahşap sanatı ustası Suat Yazıcı, Ümraniye’nin sanayicilerinden Standart Pompa Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Çelebi, Anavatan Partisi önceki dönem ilçe başkanları Nedim Ekiz ve Serkan Kalkan, Anavatan Partisi kurucularından Mimar Kadir Güder ve Ümraniye Esnaf Kefalet Odası Başkanı Mehmet Yıldız gibi pek çok isim katıldı.

Son derece sıcak ve samimi bir atmosferde gerçekleşen buluşmada katılımcılar İmamoğlu ile yakın sohbet etme fırsatı buldular. CHP’li Meclis Üyesi Sacit Eyüboğlu, “Organizasyon keyifli ve bir o kadar verimli geçti. Önümüzdeki süreçlere dair sohbetler eşliğinde gerçekleşen bu önemli organizasyona emek veren tüm dostlara ve katılımcı konuklara sonsuz teşekkürler” dedi.

Reklamı Geç