Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İBB BAŞKANI İMAMOĞLU’NUN ‘DERHAL ÇÖZELİM’ TALİMATI 3 YILI BULUNCA…

“Çekmeköy’ün başının belası sorun,

“Çekmeköy’ün başının belası sorun, bıktırıyor” başlığıyla Ekim 2021’de manşet haber yaptığımız Şile yolu Taşdelen kavşağının sürücülere ‘illallah’ dedirten trafik keşmekeşine nihayet çözüm yolu gözüktü. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin yetki alanındaki sorunun Ulaştırma Bakanlığı’nın projesi ile giderileceğini Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz duyurdu.

Çekmeköy Taşdelen kavşağı bölgesinde yıllardır sürücüleri canından bezdiren trafik keşmekeşi sorunu nihayet çözüme kavuşuyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin yetki alanında olmasına rağmen, yeni dönemde çözüm için hiçbir girişimde bulunulmayan kangren halindeki yaraya Ulaştırma Bakanlığı’nın projesiyle neşterin vurulacağını Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz duyurdu. Yerel Gazete olarak defalarca gündeme getirdiğimiz ve Ekim 2021’de “Çekmeköy’ün başının belası sorun, bıktırıyor” başlığıyla manşetlere taşıdığımız meselenin geç de olsa çözüme kavuşacağı haberi Taşdelen ve Yenidoğan halkı başta olmak üzere herkeste sevinç yaratmış durumda.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 26 Aralık 2019’da bölgeye yaptığı ziyarette Başkan Ahmet Poyraz’la birlikte incelemelerde bulunduğu Taşdelen kavşağındaki trafik sorununun çözümü için talimatlar vermiş fakat aradan gecen bunca zamanda hiçbir çalışma olmamıştı. Çekmeköy Belediye meclisinde de sıkça gündeme gelen sorun, iktidar ve muhalefet üyelerini karşı karşıya getirmişti. Büyükşehir Belediyesi’nin kendi yetki alanında olmasına rağmen geçen sürede hiçbir girişimde bulunmadığı kavşağın trafik sorununun Ulaştırma Bakanlığı projesiyle giderileceği haberini Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz yayınladığı bir videoyla duyurdu. Şimdi bölge halkı Başkan Poyraz’ın duyurduğu bu projenin hayata geçeceği günü bekliyor.

Reklamı Geç