Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İBB BAŞKANI UYSAL VE DAİRE BAŞKANLARI ÜMRANİYE’DE..

Hizmet ve yatırımları yerinde

Hizmet ve yatırımları yerinde incelemek üzere Ümraniye’yi ziyaret eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ve daire başkanları, Başkan Hasan Can ve ekibiyle birlikte bir dizi temaslarda bulundular. 

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ile Genel Sekreter Yardımcıları ve Daire Başkanlarını Başkanlık Makamında ağırladı. İstişare toplantısına, Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ve Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın yanı sıra; İBB Genel Sekreteri Dr. Hayri Baraçlı, AK Parti İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, İBB Genel Sekreter Yardımcıları, İBB’nin bazı Daire Başkanları ve Müdürleri, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Taşçı, Belediye Meclisi 1. Başkan Vekili Hüseyin Erdoğdu, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları, AK Parti İlçe Başkan Yardımcıları ve yönetim kurulu üyeleri ile Belediye Birim Müdürleri katıldı.

Toplantı öncesi Başkan Hasan Can, İBB Başkanı Mevlüt Uysal ve konuklarına Meclis Salonu, Mali Hizmetler Müdürlüğü, Çözüm Merkezi, İstihdam Merkezi, Çağrı Merkezi, Arşiv ve Çiğdem Restoran’ı gezdirerek, birimlerin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Ayrıca İBB Başkanı Mevlüt Uysal, Ümraniye Belediyesinin stajyer öğrencileri ile de bir süre sohbet ederek öğrencilere okul ve iş hayatlarında başarılar diledi. Başkanlık Makamında gerçekleşen toplantıda Başkan Hasan Can, İstanbul Büyük Şehir Belediyesi’nden 2018 yılında Ümraniye’de yapılmasını talep ettikleri hizmet ve projelerle ilgili İBB Başkanı Mevlüt Uysal ve ekibine bir sunum yaptı. Konu başlıkları tek tek istişare edilerek 2019 yılına kadar tamamlanması gereken yatırımların iş takvimi planlanarak gerekli koordinasyon çalışması sağlandı.

Daha sonra Başkanlık makamına geçerek Başkan Hasan Can ile bir süre sohbet eden Başkan Uysal, Ümraniye Belediyesi anı defterine duygu ve düşüncelerini yazdı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Hasan Can, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’a, Ümraniye Belediyesi Meslek Edindirme Hocaları tarafından yapılan yaldız işlemeli “zemzem takımı” hediye ederken, Başkan Uysal ise Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’a Kurumsal Çini Plaket takdim etti.

Reklamı Geç