Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İBB SPORCUSU RUKİYE YILDIRIM AVRUPA ŞAMPİYONU..

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Kulübü

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcusu Rukiye Yıldırım, Avrupa Tekvando Şampiyonası’nda altın madalya kazanarak ülkemizi gururlandırdı. İBB Sporcusu Deniz Dağdelen de şampiyonada bronz madalya kazandı

Rusya’nın Kazan kentindeki Ak Bars Dövüş Sanatları Sarayı’nda başlayan Avrupa Tekvando Şampiyonası’nın ilk gününde, Türkiye bir altın ve bir bronz madalya kazandı. Madalyaların her ikisi de İBB sporcularından geldi. Kadınlar 46 kiloda İstanbul Büyükşehir Belediyespor Kulübü Sporcusu Rukiye Yıldırım, finalde Hollandalı rakibi Dina Pouryounes ile karşılaştı. Rakibini 28-10 mağlup eden İBB sporcusu, altın madalyaya ulaşarak Avrupa Şampiyonu oldu.

Şampiyonanın ilk gününde erkeklerde 54 kiloda yarışan İstanbul Büyükşehir Belediyespor Kulübü Sporcusu Deniz Dağdelen de bronz madalya kazanarak Avrupa üçüncüsü oldu. Avrupa Tekvando Federasyonu (WTE) tarafından düzenlenen Büyükler Avrupa Tekvando Şampiyonası 10-13 Mayıs 2018 tarihleri arasında Rusya’da yapılıyor. 45 ülkeden 363 sporcunun mücadele ettiği Büyükler Avrupa Taekwondo Şampiyonası Rusya’nın Kazan şehrinde düzenleniyor. Türkiye, şampiyonada 7’si İstanbul Büyükşehir Belediye Spor Kulübü sporcusu olan 9 erkek ve 13 bayan toplam 22 sporcuyla mücadele veriyor.

Reklamı Geç