Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“BU KONGRE ÜMRANİYE’NİN GELECEĞİNİ ŞEKİLLENDİRME KONGRESİDİR…”

5 Ocak Pazar günü

5 Ocak Pazar günü ilçe başkanı ve yönetimini seçmek için sandık başına gidecek olan CHP Ümraniye Örgütü’nde kongreye geri sayım sürerken; yeniden aday olduğunu açıklayan mevcut ilçe başkanı İbrahim Can Kıran, tabanda büyük coşku ve heyecan yaratmış durumda. “Önce Can Sonra Canan” sloganıyla ilçe kongresinden sonra il kongresinde Canan Kaftancıoğlu’na destek göndermesi yapan Ümraniye Örgütü, kararlı duruşunu sürdürüyor. Örgüte güven veren Başkan Adayı Kıran, “Bu kongre Ümraniye’nin geleceğini şekillendirme kongresidir” diyor

31 Mart yerel seçimlerinde belediye başkan adayı olmak için görevinden ayrılan Cafer Aktürk’ün yerine seçilen genç ve dinamik ilçe başkanı İbrahim Can Kıran, kısa sürede gerçekleştirdiği başarılı çalışmaları, donanımlı kişiliği ve naif duruşuyla partililerin gönlünde adeta taht kurmuş vaziyette. Yeni dönemde daha güçlü örgütlenmeyle mutlak başarı hedeflediklerini her fırsatta dile getiren Başkan Adayı İbrahim Can Kıran; “Bizim için başarı İstanbul’dan sonra Ümraniye’yi de ilk yerel seçimde sosyal demokrat belediyecilikle yeniden buluşturmak olacaktır” diyor.

Örgütüyle birlikte her türlü görev ve sorumluluğu almaya hazır olduğunu ifade eden İbrahim Can Kıran, “Gençlerimizin ve kadınlarımızın en ön safta emek verdiği bir örgütlenme modeliyle Ümraniye’yi yeniden kazanacağız. Parti içi birliktelik olmazsa olmazımız. Planlı ve disiplinli ekipler halinde her zaman sokakta olacağız. Çok daha geniş kitleleri bünyesinde barındıracak olan bu örgütlenme modelinde; daha kapsayıcı ve daha kucaklayıcı bir anlayışla hareket edeceğiz. Cumhuriyet Halk Partisi’nin başarısı için üretilen her fikir, proje ve düşünce hakettiği değeri görecek. İstanbul Büyükşehir’de iktidar, Ümraniye’de muhalefet olma bilinciyle hareket ederek; kentin ve kentlinin sorunlarına çözüm yolları bulacağız. Vatandaşımızla dertlenip, vatandaşımızla sevineceğiz. Ümraniye ile bir olacağız, biz olacağız, meydanlarda ve sokaklarda halkımızla omuz omuza birlikte mücadele vereceğiz” şeklinde konuştu.

31 Mart İstanbul seçimleri sonrası Ümraniye Haldun Alagaş Spor Salonu’nda 17 gün süren oy nöbetini demokrasi örneği gösteren CHP İlçe Başkan Adayı İbrahim Can Kıran, “Azim, inanç ve kararlılıkla neler yapılabileceğini asla unutmayacağız. Yaşadığımız kente ve çocuklarımızın geleceğine her zaman sahip çıkacağız. Ranta, talana ve yağmaya asla göz yummayacağız. Bunun için gençliğimiz var, heyecanımız yüksek, inancımız tam. Son seçim sonuçlarına göre; oylarımızı ilçede % 37,5’a, ilde ise % 47,5’a çıkardık. Mahalle mahalle, sokak sokak, ev ev çalışırsak gelecek genel seçimde Türkiye’yi, yerel seçimde de Ümraniye’yi kazanabiliriz. Bunun için örgütlü ve programlı kurumsal yapılanmayı mutlaka ama mutlaka oluşturacağız. İlçe yönetimimizle, meclis üyelerimizle, gençlik ve kadın kollarımızla, mahalle birimlerimizle haftanın 7 günü 24 saat Ümraniye halkının talep ve beklentileri için kafa yoracağız” dedi.

5 Ocak Pazar günü Atakent Kültür Merkezi’nde yapılacak kongreye bütün Ümraniye halkını davet eden İbrahim Can Kıran; “Birlik ve beraberlik havasında coşkulu bir kongreye imza atacağız. Bu kongre Ümraniye’nin geleceğini şekillendirme kongresidir. Örgütümüzün, delegemizin ve her bir partilimizin en doğru kararı vereceğine inancım tamdır” sözleri ile son mesajlarını verdi.

Reklamı Geç