Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İÇ MESELELERİ ÇÖZÜP, PARTİNİN BAŞARISINA ODAKLANACAK ADAY…

Yönetim istifası sonucu düşen

Yönetim istifası sonucu düşen CHP Ümraniye İlçe Başkanlığı, kayyım yönetimine geçtikten sonra tüzük gereği kongre takvimi işlemeye başladı. Bugüne kadar bir türlü çözülemeyen tüm iç meselelere kalıcı çözümler bulacağı ve parti içi birlikteliği sağlayacağına inanılan ilçe yöneticilerinden Veysel Sarar, örgüt tabanının üzerinde uzlaşarak birleştiği isim olarak ön plana çıkıyor.

5 Ocak 2020’de yapılan kongrenin üzerinden geçen süreçte bir türlü aşılayamayan iç huzursuzluklar ve şiddetli geçimsizlik yüzünden 28 Ekim günü 14 ilçe yöneticisinin istifası ile CHP Ümraniye İlçe Başkanlığı’nın görevden düşmesinin ardından il başkanlığı tarafından kayyım yönetimin de atanmasıyla gözler tüzük gereği yapılması beklenen kongre takvimine çevrildi. Pandemi sürecinin ne yönde etkileyeceği meçhul olan takvime göre; il başkanlığının kayyım atamasından itibaren 30 gün içerisinde kongre yapılması gerekiyor. CHP Ümraniye İlçe Örgütü’nün resmi işleyişi bu yönde devam ederken tabanda yeni ilçe başkanının kim olmasına yönelik fikirler de netlik kazanmaya başladı. Geçtiğimiz son kongrelerin tamamına adeta damgasını vuran ve her kongrede fark yaratan ilçe yöneticilerinden Veysel Sarar, tüm kesimlerin üzerinde uzlaşıp birleştiği, ortak isim olarak ön plana çıkıyor.

PARTİ İÇİNDE HERKESLE UYUMLU BİR KİŞİLİK…

Bugüne kadar partinin her kademesinde çeşitli görevleri başarıyla yerine getiren Veysel Sarar, son 2 kongrede çarşaf listeden seçilmeyi başararak karşı tarafın listesini delmiş ve son seçimde ilçe başkanından bile daha fazla delege oyu almış bir isim. Parti içinde güler yüzlü duruşu, uyumlu çalışmaları ve ekip ruhuna uygun kişiliği ile herkesin sevgisini ve saygısını kazanan Sarar, yapılacak kongrede tabanın ortak sesi olacak gibi. Tecrübeli siyasi geçmişi, genç, dinamik ve donanımlı yapısıyla Sarar, parti içinden herkesin güvenini kazanmış durumda. Sarar’ın, CHP Ümraniye Örgütü’nde bugüne kadar ilçe başkanlığı ve ilçe yöneticiliği yapmış herkesi ortak paydada buluşturacağına inandıklarını ifade eden bir çok partili, “Artık parti içi meselelerimizi geride bırakıp, birlik ve beraberlik içerisinde gelecek seçimlere hazırlanmalıyız” diyor.

ÖRGÜT TABANININ ORTAK SESİ SARAR’IN ADAYLIĞI YÖNÜNDE..

CHP Ümraniye Örgütü’nde bugüne kadar görev almış pek çok ismin Veysel Sarar ismi üzerinde net bir uzlaşıya vardığı ve tabanın ortak sesi olarak adaylığının ilan edileceği yönünde bilgiler gelmeye devam ediyor. www.yerelgazete.com.tr olarak, aday olup olmayacağı hakkında telefonla bilgi aldığımız Veysel Sarar, “Parti örgütümün şahsıma yakıştıracağı her görev benim için onurdur. Partimin bir çok kademesinde görevler aldım. Yöneticilikten üyeliğe her görev benim için gurur nişanesidir. Partimin yerelde ve genelde iktidar olması için; şahsıma verilecek her türlü görevi, bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da yerine getirmek için canla, başla çalışacağım” şeklinde konuştu.    

Reklamı Geç