Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İDEALİST PARK’TAN GELENEKSEL KÜLTÜR VE KİTAP GÜNLERİ..

Sunduğu alışveriş ve yaşam

Sunduğu alışveriş ve yaşam merkezi konseptiyle Türkiye’nin en ideal alışveriş merkezi olarak konumlandırılan İdealist Park Alışveriş Merkezi, imzasını taşıyan aktivitelerle alışveriş ve eğlencenin yanı sıra kültür sanat dünyasının da nabzını tutuyor.

Resimden, sahne sanatlarına kadar sanatın farklı alanlarına yönelik etkinlik ve söyleşilerle sanatseverleri kültür sanat dünyasının temsilcileriyle buluşturan İdealist Park Alışveriş Merkezi’nin bu sene ilkini düzenlediği 1’inci Geleneksel Kültür ve Kitap Günleri, kitaplarıyla gündem yaratan yazarları ağırlıyor. 29 Eylül’de düzenlenen açılış organizasyonu ile duyurusu yapılan etkinlikler boyunca düzenlenecek söyleşilerle ziyaretçiler sanat ve kültür dolu anların keyfini yaşayacak.

22 Ekim tarihine kadar sürecek 1’inci Geleneksel Kültür ve Kitap Günleri; CihanBozoklu, Salim, Ender, Meriç Turan gibi gündem yaratan kitaplarıyla okuyucuların dikkatini çeken yazarları, alışveriş merkezi ziyaretçileriyle buluşturacak. İdealist Park Alışveriş Merkezi, etkinlikler kapsamında geleneksel Türk sahne sanatının bolge3.nakliyatservisi.com motiflerinden olan Karagöz ve Hacivat gösterileriyle ziyaretçilerine nostalji yaratırken, resim, ebru ve hat sanatı sergileriyle geleneksel Türksanatının inceliklerini gözler önüne serecek. 30 Eylül Cumartesi günü Çarşı grubu tribün lideri Şevşek Ali’nin katılımıyla düzenlenen imzagünüyle başlayan etkinlikler, 16-22 Ekim tarihleri arasında sergilenecek Çanakkale Müzesi sergisiyle son bulacak.

1’inci GelenekselKültürveKitapGünleridetaylıetkinlik program şöyle:

TARİH PROGRAM
29 Eylül Açılış
30 Eylül ÇarşıgrubutribünlideriŞevşek Ali imzagünü
30 Eylül- 1Ekim Dev SahneHacivatveKaragözGösterileri
4-5 Ekim Yazar Salim Ender
7- 8 Ekim YazarCihanBozoklu- Salim Ender
9- 10 Ekim YazarMeriçTuran
9- 15 Ekim Ebrulive Hat SanatıSergisi
14- 15 Ekim Yeşilcamsanatçılarından Kemal İnciimzavesöyleşigünü
14- 15 Ekim YazarTolgaÇağlayanimzagünü
14- 15 Ekim MelikeMelisimzagünü
20  Ekim KorayYersüren- Yusuf PiliçimzaveSöyleşiGünü
16- 22 Ekim Çanakkalemüzesiveresimsergisi

Reklamı Geç