Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

IĞDIRLILAR BİRLİK VE BERABERLİĞİNİ GÜÇLENDİRİYOR..

Geçtiğimiz yıl kurulan Iğdırlılar

Geçtiğimiz yıl kurulan Iğdırlılar Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği, Çekmeköy’deki dernek merkezinde pandemi kurallarına uygun şartlarda ilk genel kurulunu yaparak mevcut başkan Av. Özgür Kip ve yönetimine güven tazeledi.

Merkezi Çekmeköy’de faaliyet gösteren Iğdırlılar Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği, ilk genel kurulunu pandemi kurallarına uygun şartlarda gerçekleştirdi. Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Çerkez divan başkanlığı yaptığı kongrede buluşan sınırlı sayıdaki hemşeriler hasret giderdi. Derneğin kurucu başkanı Av. Özgür Kip ve yönetim listesinin güven tazelediği kongreye dernek üyesi hemşeriler ilgi gösterdi.

Kongrede hemşerilerini selamlayan Dernek Başkanı Av. Özgür Kip, KAI hemşeri dernekleri arasındaki örgütlülüğe dikkat çekti. Iğdırlılar olarak birarada olmayı kültürel olarak bir alanda bulunmayı hedeflediklerini ve bu uğurda yola çıktıklarını kaydeden Kip şunları söyledi: “Bu derneği kurarken hep söylediğimiz gibi bizler gelecekte çocuklarımız için son derece anlamlı bir çalışmaya imza atıyoruz. Bu dernek gelecekte Erenlerimize, Efelerimize diğer çocuklarımıza bir kurum olarak kalacaktır. Derneğimizi kurduktan sonra araya malum pandemi süreci girdi, belli aksaklıklar oldu. Geldiğimiz noktada çok şükür sağlıklı şekilde devam ediyoruz. Tüm zorluklara rağmen birlik ve beraberliğimizi güçlendirecek, sosyal dayanışmamızı perçinleyecek güzel çalışmalarımız oldu ve bundan sonra da inşallah hep birlikte daha güzel çalışmalarımız olacak.”

Derneğin yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

 

Reklamı Geç