Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

IĞDIRLILAR DERNEĞİ DAYANIŞMAYI SÜRDÜRÜYOR..

Kuruluşunun üzerinden kısa bir

Kuruluşunun üzerinden kısa bir süre geçmesine rağmen başarılı işler gerçekleştiren merkezi Çekmeköy’deki Iğdırlılar Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği, Ramazan ayını yaşadığımız korona ile mücadele günlerinde hemşeriler arasında dayanışmaya vesile oluyor. Geçtiğimiz haftalarda ihtiyaç sahibi dar gelirli hemşerilerine destek amaçlı gıda kolisi yardımı yapan Iğdırlılar Derneği, bu hafta da ikinci destek paketlerini gönderdiğini duyurdu.

Avukat Özgür Kip yönetiminde bir araya gelen İstanbul Anadolu Yakası’ndaki Iğdırlı hemşeriler, korona ile mücadele verdiğimiz Ramazan ayında dayanışma örneği sergiliyor. Geçtiğimiz aylarda kurulduktan sonra kısa bir süre geçmesine rağmen başarılı işlere imza atan merkezi Çekmeköy’deki Iğdırlılar Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği, zor günde hemşerilerinin yanında olmayı sürdürüyor. Bir süre önce hemşerilerine gıda destek kolileri gönderen dernek, bu hafta ikinci destek paketlerini de hemşerilerine teslim etmeye başladığını duyurdu.

“Yeni bir derneğiz ama çözüm üretmekte tecrübeli bir yönetim kurulumuz var” diyen Dernek Başkanı Avukat Özgür Kip, “Zor günlerden geçiyoruz. Çok sayıda insan işinden gücünden geri kalmış durumda. Bizim gibi sivil toplum kuruluşları ve yöneticiler bu gibi zor zamanlarda vatandaşın yanında olmalı. Biz Iğdırlılar Derneği olarak hemşerilerimiz arasında paylaşma ve dayanışmaya vesile olmaya çalışıyoruz. Hayırsever üyelerimiz var. İhtiyacı olan üyelerimiz için hazırlanan gıda destek kolilerimiz ikinci kez yola çıktı. Katkı sunan hayırseverlerimize teşekkür ediyoruz. Allah hayırlarını kabul etsin” dedi.

Reklamı Geç