Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İKAD SPOR KULÜBÜ BAŞARISINI SÜRDÜRÜYOR

Yetiştirdiği öğrencilerden İstanbul, Türkiye

Yetiştirdiği öğrencilerden İstanbul, Türkiye ve Dünya Karate şampiyonluğu dereceleri alan İKAD (İstanbul Karateciler Derneği Kulübü) Denizli’nin Pamukkale ilçesinde düzenlenen iller arası dekaido karate turnuvasında genel klasmanda şampiyonluk kupasını kazandı.

ikad5İKAD Spor Kulübü Türk spor’u ve Tük karatesine yetiştirdiği gençlerle hizmet vermeye devam ediyor. Türkiye ve Dünya şampiyonalarında Karate alanında dereceleri olan Spor Kulübü, yeni yetiştirdiği gençlerle Türkiye’nin adını tüm dünya’da duyurmayı hedefliyor. Ümraniye Belediye’sinin destekleri ile Denizli’nin Pamukkale ilçesinde gerçekleştirilen, iller arası dekaido karate turnuvasına 50 öğrencisi ile katılan İKAD Spor Kulübü, sergilemiş olduğu büyük başarı ile genel klasman şampiyonluk kupasını Ümraniye ilçesine kazandırarak ilçenin gururu olmaya devam ediyor.

ikad4DESTEKLERİ İÇİN BAŞKAN HASAN CAN’A TEŞEKKÜR

Turnuvayla ilgili görüşlerini belirten İKAD As Başkanı Hayrullah Yamanoğlu; “Turnuvaya iyi hazırlandıklarını ve İKAD Antrenörü İdris Kaptan Hoca ile programlı ve disiplinli olarak her gün sporcularına antrenman yaptırdıklarını söyledi. Sporcuların özveri ve azimle sürdürdükleri çalışmalarının akabinde bu gurur verici başarıyı yakaladıklarını ve kupayı hak ederek büyük bir sevinç ve mutlulukla ilçelerine getirdiklerini belirtti. Yamanoğlu, Spor’a ve sporcuya her fırsatta destek olan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’a destekleri için teşekkür ederek, kendisinin bu desteğinin öğrencilerimizin moral ve motivasyonunu yükselttiğini söyledi.

ikad2İKAD As Başkanı Hayrullah Yamanoğlu, Yetiştirdikleri öğrenciler ile Türkiye’nin adını tüm Dünya’ya duyurduklarını ve duyurmaya devam edeceklerini ifade ederek bunun için gece gündüz demeden çalıştıklarını belirtti.

ikad1

 

 

Reklamı Geç