Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İKAD SPOR KULÜBÜ GELECEĞİN SPORCULARINI YETİŞTİRİYOR

Yetiştirdiği öğrencilerden İstanbul, Türkiye

Yetiştirdiği öğrencilerden İstanbul, Türkiye ve Dünya Karate şampiyonluğu dereceleri alan İKAD Spor Kulübü geleceğin sporcularını yetiştirmeye devam ediyor.

ikadumr1İKAD Spor Kulübü Türk spor’u ve Tük karatesine yetiştirdiği gençlerle hizmet vermeye devam ediyor. Türkiye ve Dünya şampiyonalarında Karate alanında dereceleri olan Spor Kulübü yeni yetiştirdiği gençlerle Türkiye’nin adını tüm dünya’da duyurmayı hedefliyor. İKAD Yönetim Kurulu Üyesi ve Antrenörü Hayrullah Yamanoğlu ve Antrenör İdris Kaptan, Geçtiğimiz günlerde yapılan kuşak sınavında başarılı öğrencileri bir üst kuşağa geçirerek diplomalarını verdiler.

ikadumr2HAYRULLAH YAMANOĞLU; TÜRK SPORU’NUN GELECEĞİ EMİN ELLERDEDİR

İKAD Yönetim Kurulu Üyesi ve Antrenörü Hayrullah Yamanoğlu, Türk Sporu’nun geleceği emin ellerdedir dedi. Yamanoğlu; ‘’Uzun yıllardır karate sporunu çocuklarımızı gençlerimize sevdirmeye çalışıyoruz. Bugün geldiğimiz noktada Türkiye’mizin adını uluslararası platformlara taşımanın verdiği gurur ile yeni genç sporcular yetiştirmeye devam ediyoruz. Bu konuda bize destekleri olan başta Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Bundan sonraki turnuvalarda da adını sıkça duyacağınız İKAD Spor Kulübü başarıdan başarıya koşmaya devam edecektir’’ dedi.

ikadumr3

 

 

 

 

 

Reklamı Geç