Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İL BAŞKANI ŞENOCAK 10 İLÇENİN YENİ DÖNEM ADAYLARINI AÇIKLADI..

Günlerdir merak konusu olan,

Günlerdir merak konusu olan, Ak Parti’nin değişim yaşanacak ilçelerde kimlerin aday gösterileceği sorusu İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak’ın Twitter hesabından yaptığı paylaşımla cevap buldu. Açıklamaya göre Çekmeköy’de Av. Akın İlhan yeni dönemin adayı gösterilirken, Ataşehir’e sürpriz isim İsmail Erdem aday gösterildi. 

Ak Parti’nin İstanbul’da değişim yaşanacak ilçelerde kimlerle yol yürüyeceği belli oldu. İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla İstanbul’un 10 ilçesinde gerçekleştirilecek kongrelerin başkan adaylarının genel merkez ile yapılan istişareler neticesinde, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayıyla belirlendiğini duyurdu. Yapılan açıklamaya göre; Çekmeköy’de yeni dönem adayı olarak Akın İlhan belirlenirken, Ataşehir’e sürpriz bir isim Sancaktepe eski belediye başkanı İsmail Erdem aday gösterildi. Açıklamada Tuzla ilçe başkanlığına Talha Tayfur, Pendik’e Ali Şirin, Maltepe’ye Mehmet Karadeniz ve Kartal’a da Ebubekir Taşyürek gibi isimlerin belirlendiği kaydedildi.

ÇEKMEKÖY ADAYI Av. AKIN İLHAN KİMDİR?

1976 Ordu Fatsa doğumlu olan Av. Akıl İlhan, ilk, orta ve lise tahsilini memleketinde tamamladıktan sonra 1997 yılında Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu. Halen avukatlık yapmakta olan İlhan, bir çok sivil toplum kuruluşunda görevler aldı. İlhan, İstanbul Barosu seçimlerinde, hukukun üstünlüğü platformunun bir dönem yönetim kurulu, bir dönem de disiplin kurulu üyeliği adaylığında bulundu. Siyasi hayatına 2011 yılında Ak Parti Çekmeköy İlçe Başkanlığı’nda başlayan İlhan, seçim işleri birim başkanı, dış ilişkiler birim başkanı, insan hakları birim başkanı, SKM başkanlığı, Çekmeköy İlçe Seçim Kurulu Üyesi ve İlçe İnsan Hakları Kurul Üyesi olarak görev yaptı. İlhan, 6 Mayıs 2018 İstanbul İl kongresinde, il yönetim kurulu üyeliğine seçildi. İlhan, evli ve 1 çocuk babasıdır. 

Reklamı Geç