Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İL BAŞKANLIĞI VE GENEL MERKEZİ SEBEP GÖSTERDİLER..

Mustafa Sarıgül’ün kurduğu Türkiye

Mustafa Sarıgül’ün kurduğu Türkiye Değişim Partisi’nin Ümraniye İlçe Başkanı Hatice Urgun ve Parti Meclisi Üyesi Ömer Urgun ile çok sayıda partili istifa ettiğini basın açıklaması ile duyurdu. Konuya ilişkin açıklama yapan TDP İlçe Başkanı Hatice Urgun, “Defalarca telefonla ve yüz yüze görüşmelerimizde dile getirmemize rağmen il başkanlığımız ve genel merkezimiz sorunlarımıza karşı duyarsız kalmıştır” dedi. İstifa açıklamasındaki eleştirilerin hedefinde ise İl Başkanı Yusuf Polat vardı.

Türkiye Değişim Partisi’nin İstanbul’da ilk açılan teşkilatı Ümraniye’de istifa şoku yaşanıyor. İstanbul’un en çalışkan ilçe başkanı olarak lanse edilen ve geçtiğimiz aylarda Parti Meclisi Üyesi olan Ömer Urgun ile yerine ilçe başkanı olan eşi Hatice Urgun ve çok sayıda partili istifa ettiklerini basın açıklaması ile duyurdular. TDP İlçe Başkanı Hatice Urgun açıklamada şunları kaydetti: “İlçe başkanı olarak ‘iki yüzlü olmaya gerek yok’ diyerek istifa dilekçemizi il başkanlığımıza ve genel merkezine ilettik. Şahsım ilçe yöneticilerimiz ve tüm üyelerimizle birlikte istifa ediyoruz. Yaptığımız tüm aktiviteleri kendileri yapmış gibi göstererek bizi ötekileştirdiler.

Aldığımız her görevde bizlere destek veren teşkilatıma teşekkür ediyorum. İstanbul il başkanlığı siyasi arenada hiçbir yer alamamıştır. Partiyi böl, parçala yok et mantığı ile çalışan ilçeleri sürekli taciz ederek, ilçelerin dağılmasını sağlıyor ve CHP’ye çalışıyor. İlkelerimizle derin farklılıklar var. Şahsım ve ailem bu süreçte büyük sıkıntılar yaşadı. Çalışmalarımıza il yöneticileri katılmayarak engel oldular. Amaçları bu partiye seçim kaybettirmektir. Bir yıldır partiyi İstanbul’da duyuramamışlar ve hiçbir etkinlik gösterememişlerdir. Mevcut il başkanı yüzünden hüsrana uğramışlardır. İl başkanı önüne gelene bağıran çağıran agresif tavırlar sergilemektedir. Yanlışa izin vermeyeceğiz. Ümraniye teşkilatı alarak kimsenin siyasi basamağı olmayacağız.”

TDP Parti Meclisi Üyesi Ömer Urgun ise, “Ümraniye ilçe başkanlığı dönemimde zor olan ilçede kuruluşundan bu yana çok önemli çalışmalar yaptım. Ailemle birlikte maddi manevi çok emek harcadık. Parti meclisi üyesi olmama rağmen il başkanlığının yaptığı adaletsiz yönetim tarzını genel sekreterliğe iletmemize rağmen hiçbir işlem yapılmadı. Disiplin kurulu başkanı zaten il başkanının akrabasıdır. İstanbul il başkanı görevini yerine getirmek yerine daha yeni kurulan partide gözünü genel başkanlığa dikmiştir. Siz önce İstanbul’da bir seçim kazanın. Genel sekreterlik zaten kendi grubunu kurmuş genel başkanın talimatlarını yerine getirmiyor. 5 kişiyle koca Türkiye’yi yöneteceğini düşünüyorlar. Türkiye Değişim Partisi daha seçime girmeden rotasından şaşmıştır” dedi.

Reklamı Geç