Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İLÇE BAŞKANI DEMİR; “GELECEĞİMİZ İÇİN HALKIMIZIN YANINDAYIZ”

Kuruluşunun ardından teşkilatlanma çalışmalarını

Kuruluşunun ardından teşkilatlanma çalışmalarını da tamamlayan Gelecek Partisi, saha etkinliklerine başladı. Pandemi kurallarına uygun şekilde Çekmeköy’de esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Başkan Hakkı Demir yönetimindeki Gelecek Partisi Çekmeköy Teşkilatı, bölge esnafına hayırlı işler diledi. Gelecek Partisi İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Selahi Ertürk’ün de katıldığı çalışmalar hakkında www.yerelgazete.com.tr ye değerlendirmelerde bulunan İlçe Başkanı Hakkı Demir, “Kapısına vardığımız her bir vatandaşımızın bizi içten sıcak ve samimi karşılaması, ne kadar doğru bir yolda olduğumuzu gösteriyor” dedi.

Esnaf ziyaretlerini pandemi kurallarına uygun şekilde gerçekleştirdiklerini kaydeden Gelecek Partisi Çekmeköy İlçe Başkanı Hakkı Demir, “Hayırlı işler dilediğimiz esnafımıza kolonya ikram edip, gül takdim ediyoruz. Selamlaştığımız her esnafımız ekonomiden yana dertli. Esnaf zorda, esnaf darda, esnaf sıkıntıda. Siftahsız dükkan kapatan vatandaşımız ne olacak bu gidişat diye soruyor. Gelecek için, hepimizin geleceği için başta esnafımız olmak üzere tüm vatandaşlarımıza liderimiz Sayın Ahmet Davutoğlu’nun selamlarını iletip, umutlarını kaybetmemelerini, mücadeleye sonuna kadar devam etmelerini iletiyoruz” dedi.

Gelecek Partisi’nin herkese umut olduğunu kaydeden Başkan Hakkı Demir; “Gittiğimiz her kapıda esnafımız bizleri sıcak, samimi, içten ve sevgiyle karşılıyor. Vatandaşımızın güler yüzü ve umudu arayan bakışları, yeni bir arayış içinde olduklarını gösteriyor. Bu arayışı karşılamak ve umudu tazelemek için; sahada halkımızla birlik, beraberlik ve dayanışma içinde olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Reklamı Geç