Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İLÇE BAŞKANI HALİT HIZIR; “1 KASIM TÜRKİYE İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”

AK Parti Üsküdar İlçe Teşkilatı, 1

AK Parti Üsküdar İlçe Teşkilatı, 1 Kasım’da yapılacak olan seçim kapsamında çalışmalarını hızlandırdı. İlçe Başkanı Halit Hızır; “Hedefimiz, vatandaşa istikrarın önemini anlatmak ve Türkiye’ye çelme takmak isteyenlere gereken cevabı vermektir!” dedi.

akuskhab4AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili adaylarından İsmet Uçma, Metin Külünk, Coşkun Koç, Hasan Ekmen, Hasan Turan, Hulusi Şentürk, Mehmet Hüsrev, Muhammed Ali Kumru ve Hacer Aktürk beraberlerinde AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır, Üsküdar Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Medet Kara, ilçe yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları yönetim kurulu üyeleri, eski teşkilat mensupları,  mahalle başkanları ve yönetimleri ile mahalle ziyaretlerine başlandı. İlk günkü aşkla diyerek yola çıkan bölge milletvekilleri ile teşkilat mensupları 1 Kasım’daki seçimin önemini Üsküdar’daki tüm vatandaşlara ulaşarak anlatmayı hedefliyor.

akuskhab1Her gün en az 3 mahallede esnaf ziyaretleri, STK ziyaretleri, ev sohbetleri ile tüm vatandaşlara ulaşma gayreti içinde çalışmalarını hızlandıran AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı tüm mensupları ile sahada. “Hedefimiz, vatandaşa istikrarın önemini anlatmak ve Türkiye’ye çelme takmak isteyenlere gereken cevabı vermektir!” diyen AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır Üsküdar halkından 1 Kasım’daki seçimlere yüksek katılım beklediğini ifade etti.

akuskhab6AK Parti Üsküdar SKM Başkanı Medet Kara ise, Üsküdar’ın her noktasında çalışma yaptıklarını ve halkın teveccühünün daha da arttığını söyledi. Bu kapsamda 29 Eylül’de AK Parti İstanbul milletvekilleri ve aynı zamanda 26.dönem milletvekili adayları olan İsmet Uçma ve Metin Külünk ile  Bulgurlu ve Mimar Sinan Mahallelerinde; 30 Eylül’de milletvekili adayları Coşkun Koç ve Hasan Ekmen ile Cumhuriyet ve Ferah Mahallelerinde, 1 Ekim’de milletvekili adayları Hulusi Şentürk, Mehmet Hüsrev ve Muhammet Ali Kumru ile de Yavuztürk, Zeynep Kamil ve Burhaniye Mahallelerinde çeşitli programlar ile çalışmalar yapıldı.

akuskhab2AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı’nın tüm çalışmalarının sosyal medya üzerinden de paylaşıldığını ve vatandaştan olumlu tepkiler aldığını dile getiren İlçe Başkanı Halit Hızır, eski ve yeni tüm teşkilat mensuplarına, yerel basına ve Üsküdar halkına teşekkür etti.

akuskhab5

Reklamı Geç