Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İLÇE BAŞKANI İLHAN; “SEÇİMDEN SEÇİME DEĞİL, HER ZAMAN SAHADAYIZ..”

Yerel basın temsilcileriyle biraraya

Yerel basın temsilcileriyle biraraya gelerek parti çalışmaları ve gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Ak Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Av. Akın İlhan, “Sadece seçimden seçime değil, her zaman sahalardayız. Günün 24 saati bize yetmiyor. Tüm kadrolarımızla biz hep hazırız” dedi.

Ak Parti Çekmeköy İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği kahvaltılı buluşmada yerel basın temsilcileriyle biraraya gelen İlçe Başkanı Av. Akın İlhan, önemli açıklamalarda bulundu. Tanıtım ve Medyadan Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Tayyip Tuna, Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Abdullah Gelgeç, Siyasi ve Hukuki İşlerinden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Lokman Durul ile birlikte basını ağırlayan Başkan İlhan, sorulara da tek tek yanıt verdi. Göreve gelmesinin ardından geçen süreçte pandemiye rağmen verimli saha çalışmaları yaptıklarını kaydeden İlhan, 273 bin nüfusa sahip Çekmekoy’de 44 bin üyeye sahip olduklarını ifade etti. Ana kademe ilçe yönetimi, gençlik kolları, kadın kolları ve 21 mahallede yine aynı şekilde teşkilatlanma ile büyük bir aile olduklarını söyleyen Başkan Akın İlhan, şunları kaydetti:

“Ak Parti vefa üzerine kurulu, geçmişine bağlı, köklü bir partidir. Bu minvalde göreve gelir gelmez partimize bugüne kadar emeği geçen, davaya gönül veren herkese yeniden temas ederek bağlarımızı daha da güçlendirdik. Teşkilat yapısında yeni bir güncelleme ve yenileşme hareketi başlattık. Çekmeköy’de 44 bin üyeye sahip büyük bir aile ve dolayısı ile güçlü bir yapıyız. İstanbul’da en çok üye çalışması yapan ilçeler arasında birinci konumdayız. Pandemi sürecine rağmen sahadan hiç kopmadık. Teşkilat olarak üzerimize düşen çalışmaları ara vermeden sürdürdük. Seçimler 2023 Haziran ayında, yani olması gereken zamanda yapılacak lakin biz her zaman seçimlere hazırdık, yine hazırız. Çünkü Ak Parti kadroları ve teşkilatları sadece seçimden seçime değil her zaman sahada ve halkla içiçe. Bundan sonra da sürekli sahada olmaya devam edeceğiz ve halklı birlikte olacağız.

Yeniden güçlü Türkiye hedefiyle Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın işaret ettiği 2023, 2053 ve 2071 hedefiyle yolumuza devam ediyoruz. Bütün üyelerimize tem tek ulaşıyoruz, kanaat önderlerinden STK temsilcilerine toplumun her kesimine dokunuşlar yapıyoruz. Her meslek grubundan esnaf ve iş dünyası ile her zaman beraberiz. Günü birlik plan ve programlarla değil, il bakanlığımızın da bilgisi dahilinde önceden planlanmış programlı eylem planı dahilinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Seçmene değer veren dokunuşlar yapıyoruz ve daha farklı nasıl dokunabiliriz bunun yollarını arıyoruz. Oy kaygısı ve oy alma düşüncesi değil, ‘insanı yaşat ki devlet yaşasın’ felsefesi ile insana yönelik çalışmalar yapıyoruz.

Sabahın erken saatlerinden gecenin geç saatlerine kadar sürekli milletle beraberiz ve günün 24 saati bize yetmiyor. Bizler kıyamete kadar devam edecek bir mücadelenin temsilcileriyiz. Ülkemizin gelişmişlik düzeyini daha da yükseltmek için çalışıyoruz. Devrim niteliğinde hamleler ve yatırımlar yaptık. Bu hamleler, ‘çamuru at algısı kalsın’ zihniyeti ile gölgelenemez. En büyük gücümüz birlik ve beraberliğimiz.”

Reklamı Geç