Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İLÇE ÖRGÜTLERİNDEN KAFTANCIOĞLU’NA DESTEK AÇIKLAMASI..

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancoğlu hakkında verilen cezaya karşı istinaf mahkemesine yapılan itirazın ret edilmesine ilişkin tepkiler artarak devam ediyor. İstanbul genelindeki 39 ilçenin bugün yaptığı ortak basın bildirisinin ilki Çekmeköy’de gerçekleştirildi. Kaftancıoğlu hakkındaki kararın siyasi olduğunu kaydeden CHP Çekmeköy İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş, “Kararın Yargıtay’dan döneceğine inanıyoruz” dedi.

CHP Çekmeköy İlçe Başkanlığı’nda bazı ilçe yöneticileri ve meclis üyelerinin katılımı ile bir basın toplantısı düzenleyen İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş, İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu hakkında verilen hapis cezasına ilişkin istinaf mahkemesine yapılan itirazın ret edilmesine ilişkin tepkisini dile getirdi. Kararın açıklandığı tarihin 23 Haziran’ın yıl dönümü olmasına işaret eden Kızıldaş, “Bu siyasi karar bizim İstanbul başarımızı gölgeleyemez aksine daha da kamçılar” dedi. Kaftancıoğlu hakkındaki kararın Yargıtay’dan döneceğine inandıklarını ifade eden Kızıldaş, şunları söyledi:

“Bu kararın, yenilenen İstanbul seçimlerinin gerçekleştirildiği 23 Haziran’da açıklanması iktidarın intikam arayışının göstergesi olduğunu düşünüyoruz. Muhalif kesimlere yönelik bu tür uygulamaların kimseye faydası yoktur. CHP, bu ülkenin kurucu partisidir. Örgütümüz, partimizin il başkanı Sayın Canan Kaftancıoğlu ve tüm partililerimize yönelik her türlü hukuksuz uygulamalara karşı duruşunu sergilemeye devam edecektir”

Reklamı Geç