Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İLHAN BAYRAM: “BİZİMKİSİ TOKAT SEVDASI…”

İstanbul’da önemli bir potansiyele

İstanbul’da önemli bir potansiyele sahip olan Tokat derneklerinin çatı örgütlenmesi Tokat İli Dernekler Federasyonu TOKDEF’te kongre heyecanı ve coşkusu zirve yapmış durumda. Yenidoğan Kadir Topbaş Kültür Merkezi’nde 27 Şubat Pazar günü yapılacak genel kurulda genel başkanlık için 4 ismin aday olması bekleniyor. “Biz mevsimini başlatacağız ve Tokatlılar gücünün farkına varacak” diyerek çalışmalarını sürdüren beyaz listenin adayı İlhan Bayram, akılcı projeleri ve dinamik ekibi ile büyük destek ve ilgi topluyor. Tokat merkez köyleri ve Niksar başta olmak üzere; Almus, Turhal, Zile, Artova, Reşadiye ve Erbaa’nın ardından Ankara derneklerinin de büyük destek verdiği İlhan Bayram ile TOKDEF’te adeta bayram havası esiyor.

Bünyesinde 91 dernek ve 637 delegesi olan TOKDEF’in yepyeni bir sayfa açması beklenen hafta sonu kongresi öncesi gazetemiz aracılığı ile son mesajlarını veren Genel Başkan Adayı İlhan Bayram, “Düştük bir memleket sevdasına koşuyoruz ardımıza bakmadan. Düşüncelerimizin, planlarımızın, projelerimizin ve ekibimizin tek bir gayesi, tek bir hedefi var; Tokatlı hemşerilerimizi yaşadıkları büyükşehirlerde her anlamda daha güçlü kılmak. Siyasetten sosyal ve kültürel yaşama; Tokatlı hemşerilerimizi hak ettikleri daha fazla söz hakkına kavuşturacağız. Kazananın TOKDEF olacağı Pazar günkü kongremizin kaybedeni asla olmayacak. Birlik, beraberlik ve dayanışma bağlarını geliştirerek hemşerilerimizin kalkınmasına öncelik vereceğiz” dedi.

“Artık ‘ben’ değil, ‘biz’ anlayışı egemen olacak” diyen İlhan Bayram; “Akılcı projelerimize hemşerilerimizin gösterdiği ilgi ve destek azim ve kararlılığımızı daha da kamçılıyor. İstanbul’un 39 ilçesinde, Ankara’da, İzmir’de, Tokat’ta ve ülkemizin dört bir yanında hemşerilerimizin olduğu her yerde TOKDEF olacak. Ben başta olmak üzere tüm ekip arkadaşlarım gece-gündüz demeden koşacak. Tüm bunları gerçekleştirmek için; gençliğimiz var, imkanımız var, inancımız var ve en önemlisi liyakat sahibi ekibimiz var” şeklinde konuştu.

TOKDEF Genel Başkan Adayı İlhan Bayram’ın Tokatlı hemşerilerinin kalkınması ve gelişmesine yönelik yapmayı taahhüt ettiği projeleri şu şekilde:

Reklamı Geç