Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İLK ORUÇ, İLK İFTAR İLK HEYECAN ÜSKÜDAR’DA..

11 ayın sultanı Ramazan’ı

11 ayın sultanı Ramazan’ı bu yıl da dolu dolu programlarla yaşayan Üsküdar’da ilk iftar ilk heyecanlarla açıldı. Ramazan’ın ilk iftarını ilk defa oruç tutan çocuklarımızla Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi’nde açan Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Ramazan denince akla Üsküdar gelmeye devam edecek” dedi.

Mübarek Ramazan ayı başladı ve bu akşam ilk iftarlar açıldı. Her tarafta iftar sofraları kuruldu ve hep birlikte dualar edilerek Ramazan ayının bereketi paylaşıldı. Üsküdar’da da Ramazan bu yıl dolu dolu programlarla yaşanıyor. Yüzlerce ailenin çocuklarıyla birlikte ilk iftarını açan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Ramazan mağfiret, bereket ayıdır. Çocuklarımızla bu güzel akşamda buluştuk, iyi ki geldiniz, sefalar getirdiniz” dedi.

Başkan Türkmen; Bizleri Ramazan’a ulaştıran Allah’a hamd ediyoruz. 11 ayın sultanı olan Ramazan ayınız mübarek olsun. Bizim inancımız ve geleneklerimiz odur ki iftar sofraları; Rahmeti, bereketi, huzuru, kardeşliği paylaşmaktır. Üsküdar Belediyesi olarak her yıl olduğu gibi bu yıl da yine sizlerle beraber dolu dolu bir Ramazan geçiririz inşallah. Bugün ilk iftar sofrasında bir aradayız. Soframızı şenlendirdiniz, bereketlendirdiniz Allah sizlerden razı olsun. Cenab-ı Allah sizlerin de evlerini bereketlendirsin inşallah. Üsküdar Belediyesi ailesi olarak bütün çalışma arkadaşlarımızla birlikte sizlerle beraberiz” şeklinde konuştu.

Topluca iftar yapıldıktan sonra çocuk şarkılarından oluşan mini bir canlı konser verildi. Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Aydın’nın da katıldığı görkemli iftar çocuklara yönelik çim adam ve kitap hediyeleriyle sona erdi.

Reklamı Geç