Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“BAŞARININ YOLU EMEK VE ALIN TERİ..”

31 Mart’ın ardından tekrar

31 Mart’ın ardından tekrar edilen 23 Haziran seçimlerinde 806.415 gibi açık ara oy farkı ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Millet İttifakı Adayı Ekrem İmamoğlu’nun tarihi başarısının ilçelerdeki yansımaları devam ediyor. İstanbul’un 39 ilçesinde oylarını arttıran Cumhuriyet Halk Partisi tabanında elde edilen başarının etkileri değerlendiriliyor.

CHP’de bir dönem ilçe yöneticiliği de yapan bölgemizin başarılı mimarlarından İsa Yavuz, Çekmeköy’deki seçim sonuçlarını www.yerelgazete.com.tr ye değerlendirdi. Tarihi başarıdaki en büyük payın hiç kuşkusuz Başkan Ekrem İmamoğlu’na ait olduğunu kaydeden Yavuz, “Herkes üzerine düşeni eksiksiz yaptığı için başarı yakalandı” dedi.

23 Haziran öncesinde devam eden seçim çalışmaları esnasında, gazetemize bazı açıklamalarda bulunarak; “Sahada çok güzel çalışımalar yapıyoruz ve müthiş yansımalar alıyoruz. Göreceksiniz CHP Çekmeköy’ün bir çok mahallesinde büyük oy patlaması yapacak. Seçim değerlendirmesini bu yükseliş üzerine yapacağız” diyen İsa Yavuz, seçim sonrasındaki açıklamalarında tahminlerinin tutmuş olmasının mutluluğu ile konuştu.

Mahallelerin analizini yapan İsa Yavuz; “İstanbul’un tüm ilçelerinde olduğu gibi Çekmeköy’de de 31 Mart seçimine göre büyük oy artışı gerçekleştiren CHP; Alemdağ, Aydınlar, Cumhuriyet, Hamidiye, Kirazlıdere, Mimar Sinan, Ömerli, Sırapınar, Sultançiftliği ve Taşdelen mahallelerinde yarışı önde tamamladı. CHP Adayı İmamoğlu Çekmeköy’lü seçmenden 23 Haziran’da 31 Mart’a göre 11.978 oy daha fazla aldı. Bu büyük bir başarıdır ve bu başarının sırrı emek ve alın teridir” dedi.

Aynı zamanda Giresunlu olan İsa Yavuz, CHP Adayı Ekrem İmamoğlu’nun bayramda gerçekleştirdiği Karadeniz turunun Giresun ayağında önemli görevler aldığını da anlattı. “Sadece İstanbul’un Çekmeköy, Beykoz, Ümraniye ve Tuzla gibi ilçelerinde değil Anadolu’nun da değişik bölgelerinde tüm partililer olarak canla başla çalıştık” diyen Yavuz, şunları söyledi;

“Sayın İmamoğlu’nun bayramda gerçekleştirdiği Karadeniz turunun Giresun ayağında partili bir çok arkadaşımla birlikte çalışmalar yaptık. İstanbul’un dışında Türkiye’nin her bir köşesinde muhteşem bir ilgi ve coşku vardı. Ben ve bazı arkadaşlarım Giresun’un ilçe ve köylerinde çalışırken başka arkadaşlarımız farklı bölgelerde çalıştı.

Giresun’da kurduğumuz bir heyetle ilçe, ilçe, köy köy gezdik ve 23 Haziran’da seçmeni İstanbul’a getirmek için ulaşım başta olmak üzere organizasyonlar yaptık. Yine yurtdışında eğitim gören gençlerimizin dönüşü için de çeşitli organizasyonlar gerçekleştirdik.

Çekmeköy’de de aynı şekilde gece gündüz demedik. Hane hane dolaştık. Herkese ulaşıp elini sıktık. Partimizin ve Sayın İmamoğlu’nun İstanbul programını anlattık. Elde edilen başarıda hücre yapılanması gibi herkesin emeği ve alın teri var. Saha çalışmalarında işimiz son derece kolay oldu. Çünkü Ekrem İmamoğlu gibi herkesin gönlünde taht kurmuş bir adayımız vardı ve rakibimiz iktidar partisinin üst üste yaptığı hatalar seçmeni büyük bir arayışa yönlendirmişti.

Tüm bunların üzerine bir de ekonomik krizin doğurduğu sonuçlar da eklenince sonuç değişim ve yenilik oldu. Şimdi bu yenileşme ve değişim trendini İstanbul’a hizmet aracı olarak kullanmaya sıra geldi. İzmir’den sonra İstanbul, Ankara ve Antalya gibi tüm büyük şehirlerimizden de başarılı bir yerel yönetim modelinin bütün ülkeye dalga dalga yayılacağına inancımız tamdır. Partizanlık tarihe karışacak, hizmet yolunda adil ve hakça düzen modeli uygulanacak. İstanbul, daha yaşanılır bir kent olacak. İstanbul’un bütün ilçeleri ile birlikte Çekmeköy’de de halkın iktidarı en yakın zamanda kurulacak.”   

Reklamı Geç