Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İMAMOĞLU’NA SÜRPRİZ DANIŞMAN, BİR KAÇ HAFTAYA BAŞLIYOR…

İBB’de Başkan İmamoğlu dönemine

İBB’de Başkan İmamoğlu dönemine ilişkin yeni yapılanma devam ederken Sultanbeyli’den sürpriz bir isim, partinin başarılı, genç ve dinamik ismi Murat Kantekin’in de danışman olarak atandığı haberi gündemde. Konuyu sorduğumuz Kantekin’in, “Henüz başlamadım ancak bir kaç haftaya başlayacağım” cevabı, haberi doğrular nitelikte oldu.  

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde Başkan Ekrem İmamoğlu dönemine ilişkin yeni yapılanma devam ediyor. Müdürlükler, iştirakler, şirketler ve danışmanlıklarda süren görevlendirmeler esnasında her geçen gün yeni isimler ve yeni simalar kamuoyu gündemine geliyor. Geçtiğimiz aylarda yapılan CHP Sultanbeyli kongresinde yaşanan değişim sonrası görevi yeni ilçe başkanına teslim eden partinin başarılı, genç ve dinamik ismi Murat Kantekin’in de Başkan İmamoğlu’na etkili bir noktadan danışman olarak atandığı gelen bilgiler arasında.

Murat Kantekin’in kısa bir süre önce sosyal medya hesabından Başkan İmamoğlu ile bir fotoğrafını yayınlayarak yaptığı paylaşımda; “İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu ağabeyle makamında bir araya geldik. İBB’nin bu güne kadar gözardı edilmiş toplumsal kesimlerle iletişim kurabilmesi, eşit yurttaşlık hakları için birlikte emek harcayacağımız yeni bir sürece başlıyoruz. Siyasi yol arkadaşlığı ve yol göstericiliği için yürekten teşekkür ediyorum” demesinin ardından www.yerelgazete.com.tr olarak konuyu bizzat kendisine sorduk. Kantekin’in, bugün itibarı ile henüz bir göreve başlamadığını ancak bir kaç hafta sonra başlayacağını ifade etmesi, İBB Başkanı İmamoğlu’na danışman olarak atandığı bilgisini doğrular nitelikte oldu.

31 Mart ve tekrarlanan 23 Haziran seçimlerinde özellikle Sultanbeyli gibi iktidar partisinin kalesi olarak bilinen bir ilçede CHP ve dolayısı ile Millet İttifakı oylarının kat be kat artmasının baş aktörlerinden biri olarak tanınan Murat Kantekin’in, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde de Başkan İmamoğlu ile birlikte başarılı işlere imza atacağı beklentisi hakim.

Reklamı Geç