Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İMAMOĞLU’NDAN 962 MUHTARA CEP TELEFONU..

İstanbul’un 39 ilçesindeki 962

İstanbul’un 39 ilçesindeki 962 mahalle muhtarına Muhtarlar Günü Çalıştayı’nda daha etkin iletişim amacıyla cep telefonu sözü veren İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, sözünü yerine getirerek telefonları göndermeye başladı.

Geçtiğimiz yıl 18 Ekim’da Muhtarlar Günü dolayısıyla geniş katılımlı Muhtarlar Çalıştayı düzenleyen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, muhtarlarla daha etkin iletişim kuracaklarını açıklamış ve bir de cep telefonu sözü vermişti. İmamoğlu, aradan geçen 6 ay sonra sözünü verdiği cep telefonlarını göndermeye başladı. Çekmeköy Kirazlıdere Muhtarı Orkun Karakaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu 31 Mart seçimlerinden sonra biz muhtarlara vermiş olduğu sözlerden biri olan cep telefonlarını göndermiştir. Kendisine ve ekibine çok teşekkür eder çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.

İmamoğlu’nun cep telefonları ile birlikte muhtarlara, “Kıymetli Muhtarım” sözü ile başlayan bir de mektubu ulaşıyor. Mektubunda İmamoğlu, Muhtarlıklar Müdürlüğü’nün bundan sonra Bakırköy ek hizmet binasında hizmet vereceğini müjdeliyor.

Reklamı Geç