Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İMAMOĞLU’NDAN ÜSKÜDAR, KADIKÖY VE ATAŞEHİR’DE BAYRAM MESAİSİ…

Bayramı İstanbullularla birlikte geçiren

Bayramı İstanbullularla birlikte geçiren İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Üsküdar, Ataşehir ve Kadıköy’de bir dizi çalışmalara katılarak vatandaşlarla biraraya geldi… Üsküdar Meydan’da vatandaşlarla bayramlaşan İmamoğlu, Kadıköy’de Meydan için çok hızlı somut plan hazırlamaları gerektiğini vurgulayarak, çalışma yapılması öngörülen alanları kağıda döktü. İmamoğlu, eşi Dilek İmamoğlu, ortanca oğlu Semih ve evin en küçük ferdi Beren ile birlikte Ataşehir’deki Darülaceze Müdürlüğü Yerleşkesi’nde kalan yaşlı yurttaşları ziyaret etti.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bayram öncesinde verdiği, “İstanbul’un sokaklarında olacağım” sözünü tuttu. İmamoğlu, bayramın ikinci gününü İstanbul’da yapımı devam eden metro ve meydan düzenlemesi şantiyelerini dolaşmaya ayırdı. Önce, Kabataş – Mahmutbey metro hattı inşaatının Beşiktaş istasyonu şantiyesini gezen İmamoğlu, “İnşaat bittiğinde bu istasyon aynı zamanda bir müzeye dönüşecek” dedi.

Beşiktaş’tan tekneyle Üsküdar’a geçen İmamoğlu, meydan düzenleme inşaatında incelemelerde bulundu ve çalışmaların bir an önce bitirilmesi talimatını verdi. Üsküdar meydanı düzenleme inşaatında inceleme yapmak için tekneden inen İmamoğlu’nun etrafı, bir anda yüzlerce vatandaş tarafından kuşatıldı.

Vatandaşlarla bayramlaşan İmamoğlu, yurttaşlarla bol bol fotoğraf çektirdi. Yaklaşık 200 metrelik yolu 45 dakikada alabilen İmamoğlu’na, şantiye yetkilileri teknik bilgiler verdi. 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beşiktaş ve Üsküdar’ın ardından Kadıköy’de de incelemelerde bulundu. Kadıköy Meydanı için çok hızlı somut plan hazırlamaları gerektiğini vurgulayan İmamoğlu, çalışma yapılması öngörülen alanları kağıda döktü.

Kentin sorunlarına çözüm üretmek için kolları sıvayan İmamoğlu, Kadıköy’de karşılaştığı 2 genç kızın taleplerini de göz ardı etmedi. İmamoğlu, engelli Yeşim Şahin’in “iş”, 16 yaşındaki Selen Ağacık’ın da “Zülfü Livaneli ile tanışma” taleplerinin yerine getirilmesi için, her 2 genç kızın iletişim bilgilerini aldı. 

Önceki yönetimin, Kadıköy ve çevresiyle ilgili mevcut bir projesi olmadığını belirten İmamoğlu, “Çok hızlı somut plan hazırlamamız lazım. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da rıhtımdaki binaların siluetine dikkat çekmişti yakınlarda. Haklı. 32-33 yıldır aynı siluet ve binalar bakımsız halde. Tüm meydanlarda çok iş var ama buradaki iş daha fazla. Proje ayağını iyi yönetmemiz, bütünün parçası haline getirmemiz lazım” dedi. İmamoğlu, bayramda görev yapan zabıta memurlarıyla bayramlaşıp, vatandaşların yoğun ilgisi altında Kadıköy’den ayrıldı. 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, eşi Dilek İmamoğlu, ortanca oğlu Semih ve evin en küçük ferdi Beren ile birlikte Ataşehir’deki Darülaceze Müdürlüğü Yerleşkesi’nde kalan yaşlı yurttaşları ziyaret etti. İmamoğlu’nun büyük oğlu Mehmet Selim ise, staj amaçlı yurt dışında bulunduğundan ziyarette yer almadı. İmamoğlu Ailesi, Darülaceze ziyaretinden sonra. İBB Kayışdağı İtfaiye İstasyonu personeliyle de bayramlaştı. İmamoğlu, İBB çalışanlarının bayramlarını kutladığı etkinlikte, bayram boyunca vatandaşların arasında bulunacağı bilgisini paylaşmıştı.

Reklamı Geç