Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İMES 50.YIL GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ!..

İstanbul Madeni Eşya Sanatkarları

İstanbul Madeni Eşya Sanatkarları (İMES) Sanayi Sitesi, 2021 yılı Mali Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirildi. Kongrede güven tazeleyen Başkan Kemal Akar, “Tüm çalışmalarımızda ortak aklı, birlik ve beraberliği önemsiyoruz. Bu gayret ve inançla İMES’imizi ve ülkemizi daha ileri noktalara taşımaya devam edeceğiz” dedi.

50. Yıl temasıyla DES Sahne Konferans salonunda gerçekleştirilen Genel Kurul Toplantısına; Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Mahmut Eminmollaoğlu, Marmara OSB Başkanı Saadettin Çay, Modoko Başkanı Koray Çalışkan, Kadosan Başkanı Erdal Boyacı, YEDPA Başkanı Salih Sami Atılgan ve İMES ortakları katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan toplantı, İMES Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Akar’ın açılış konuşmaları ile devam etti. Akar konuşmasına; ‘’Bildiğiniz üzere son 3 yıldır tüm dünya için çok zor ve farklı bir dönemden geçtik. Dünya ve ülkemiz gibi Salgının olumsuz neticelerinden Sanayimiz ve İMES ailesi olarak bizlerde etkilendik.  Bugün burada birlikte olmanın büyük heyecanı ve sevinci içerisindeyiz’’ sözleriyle başladı.

İMES ailesi olarak vefaya verdikleri önemi hatırlatan Başkan Kemal Akar, hayatını kaybeden İMES ortaklarını saygı ve sevgi ile yad ettiğini ifade etti. 2021 yılı içerisinde ebediyete intikal eden Süheyl Erboz, İMES Genel Kurulunda rahmetle anıldı. Kemal Akar açılış konuşmasını Divan heyetinin seçilmesiyle tamamladı. İstanbul Madeni Eşya Sanatkarları (İMES) Sanayi Sitesi  2021 yılı Mali Genel Kurul Toplantısının Divan heyetini; Divan Başkanlığı için Dilovası İMES OSB Başkanı Ahmet Tokkan, Divan Başka Yardımcılığı için Dilovası İMES OSB Yönetim Kurulu Üyesi Enver Kaya, Divan Katip Üyeliği görevi için İMES ortaklarından Gökhan Küçükay ve Oy Saymanlığı görevi için İMES Üyelerinden Süleyman Çelebi oluşturdu.

Genel Kurul 2021 faaliyet raporunun okunması, maddelerin görüşülmesi ve Genel Kurulun oylarına sunulmasıyla devam etti. İMES Sanayi Sitesi Başkanı Kemal Akar, 2021 yılı faaliyet konuşmasına İMES’in 50.Yılına vurgu yaparak başladı. Akar: ‘’Kökleri Haliç kıyılarına dayanan, 1971 yılında çok kıymetli büyüklerimizle başlayan ve büyük hayallerle, umutlarla yola çıkılan bir başarı öyküsüdür. Ülkesine hizmet sevdasıyla gecesini gündüzüne katan, emek ve alın teriyle Türk Sanayisine hizmet eden, üreten, istihdam sağlayan sanayicilerin kurduğu ve bu kültürle nice Kıymetli Sanayicileri yetiştiren bir okuldur.’’ İfadelerini kullandı.

Kemal Akar sözlerinin devamında, ‘’Yeşil Sanayi’’ Bilinciyle atılan adımlardan, Üniversite-Sanayi ilişkilerine, eğitim çalışmalarından, sosyal sorumluluk faaliyetlerine İMES’in mevcut ve gelecekteki projelerini aktardı. Başkan Kemal Akar sözlerine İMES Sanayi Sitesinin 50. Yılı içerisinde olduğunu ve bu 50 yıllık emeğin belgesel ve kitap projeleri ile taçlandırılacağını ifade ederek devam etti. Akar konuşmalarına “Yaptığımız tüm çalışmalarda her zaman ifade ettiğim gibi ortak aklı, birlik ve beraberliği önemsiyoruz. İnşallah hep birlikte bu gayret ve inançla İMES’imizi ve ülkemizi daha ileri noktalara taşımaya devam edeceğiz’’ sözleriyle son verdi.

İMES Yönetim ve Denetim Kurulu şu şekilde oluştu:

Yönetim Kurulu;

1-Kemal Akar

2-Abdullah Arslan

3-Mehmet Ali Dağıstan

4-Oğuz Zorlu

5-Adnan Koçak

6-İsmail Şişman

7-Koray Yavuz

Denetim Kurulu;

1-Murat Yağcı

2-Mahmut Tanar

3-Emir Öztürk

Reklamı Geç