Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İŞADAMI CAHİT EFTEKİN’E ULUSLARARASI ÖDÜL..

Bölgemizin önde gelen isimlerinden,

Bölgemizin önde gelen isimlerinden, hayırsever işadamı Cahit Eftekin, 12. Uluslararası Dünya Barışına Katkı Ödülü ‘Help Yourself’i alarak önemli bir başarıya daha imza attı.

cahitödül6Her yıl İsviçre’nin Başkenti Bern’de düzenlenen 12. Uluslararası Dünya Barışına Katkı Ödülü ‘Help Yourself’ bu yıl bir Türk’e verildi. Milletçe ülkemizi gururlandıran anlamlı almayı hak eden Afra Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Cahif Eftekin, haklı gururu dostlarıyla paylaştı. Ümraniye Resgate Hotel Asia’da gerçekleşen kahvaltılı ödül toplantısına; Eftekin’in dostları; Van Dernekleri Federasyonu Başkanı Fevzi Donat, Ak Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Salih Kırıcı, Sanatçı Metin Keçeci ve çok sayıda tanıdık sima katıldı.

cahitödül2İnsanlığa yardım elini uzatması ile tanınan Vanlı hayırsever işadamı Cahit Eftekin’e Help Yourself ödülünü takdim eden Katarına Kotti, “Hayatı hayat içinde okumuş ve bedelini de ödemiş olan Cahit bey aslında insan görünümünde bir melek” şeklinde duygularını ifade etti. Kotti, ödülün Güney Afrika Svaziland’daki çocuklara olan yardımlarından dolayı Cahit Eftekin’e verildiğini söyledi.

cahitödül3Her zaman veren el olmayı kendisine şiar edindiğini ifade eden Cahit Eftekin de duygu yüklü bir konuşma yaparak; “Benim için anlamı son derece büyük olan bu ödülü keşke başka birisi alsaydı ve ben de ona sevinseydim. Katarına Kotti başta olmak üzere Riccon İlhan Doğan ve Dünya Barışına katkıları bulunan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

cahitödül7Help Yourself, uluslararası yardımlarda bulunan, dünyanın her yerinden dinine, ırkına ve cinsine bakmaksızın  çocuklara yardım eden, yardımsever kişilere verilen nadide bir ödüldür. Help Yourself, Türkiye’den ilk defa Cahit Eftekin’e, Güney Afrika’da Swaziland’daki kimsesiz şempaze çocuklara yaptığı yardımlar ve Türkiye’deki yardıma muhtaç kimsesiz çocuklara yardımlarından dolayı verildi.

cahitödül1

cahitödül5

cahitödül4

 

Reklamı Geç