Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İŞADAMLARI, YÖNETİCİLER VE SİYASETÇİLER ÇEKMÜDER’İN İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU..

İnşaat ve gayrimenkul sektörünün

İnşaat ve gayrimenkul sektörünün çatı kuruluşu Çekmeköy Müteahhitler ve İşadamları Derneği ÇEKMÜDER, yine fark yaratan bir organizasyona imza attı. Taşdelen Yeditepe Sosyal Tesisleri’nde verdiği iftar davetinde; yöneticiler, siyasetçiler ve işadamlarını aynı sofrada buluşturan ÇEKMÜDER, kendi içerisinde sağladığı birlik ve beraberlik görüntüsü ile ne kadar büyük bir aile olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Gecede konuşan ÇEKMÜDER Başkanı Yücel Evsen, sektör olarak ülke ve millet kalkınmasında üzerlerine düşeni her zaman olduğu gibi bugün ve yarın da yapmaya devam edeceklerini kaydetti. Revize edilen imar planları hakkında konuşan Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ise, “Çekmeköy’ün değerine değer katan siz müteahhit ve işadamlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Yücel Evsen yönetimindeki Çekmeköy Müteahhitler ve İşadamları Derneği ÇEKMÜDER, Ramazan ayı dolayısıyla verdiği iftar davetinde ilçenin yöneticilerini, siyasetçilerini ve iş dünyasını aynı sofrada buluşturdu.

Başkan Yücel Evsen ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğindeki iftara; Kaymakam Cemal Hüsnü Kansız, Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ve Yardımcıları; Şahmettin Yüksel, Fatih Sırmacı ve Şenol Çetin, Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Kamal, CHP Çekmeköy İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş ve ilçe yöneticileri, CHP meclis üyeler Gülali Alagöz, Yusuf Polat ve Yalçın Demirkol, Ak Parti Meclis Üyesi Yılmaz Sezgin, MHP İlçe Başkanı Cenap Yağmur, Saadet Partisi İlçe Başkanı ve ilçe yöneticileri, Marmara Bölge Adliye Mahkemeleri Başkanı Hayri Kaynar, KOSGEB Müdürü Serhat Öztürk, SGM Bölge Müdürü Olkan Uzman, İşadamları; Özgür Altıparmak, Seyfettin Yıldırım, Mehmet Yeşilyurt, Ali Meral, Ali Çelik, Şükrü Bakar ve Sinan Doğan, Ordulular Dernek Başkanı Metin Çoban, İSMÜDER Başkanı Bilal Özdemir, bir çok STK temsilcisi, muhtarlar ve çok sayıda davetli katıldı.

İftar sonrası şehitlerimizi anarak konuşmasına başlayan ÇEKMÜDER Başkanı Yücel Evsen, ülke ve milletçe son derece hassas ve zor günlerden geçtiğimizi hatırlattı ve bu süreçte herkesin üzerine düşen görev ve sorumlulukları fazlasıyla yerine getirmesi gerektiğini ifade etti. İşte bu noktada ÇEKMÜDER olarak bölgesine ve topluma duyarlı bir sektör temsilcisi olmaya çalıştıklarını söyleyen Başkan Evsen; “Bu görev bize bazı gerçekleri çok daha iyi anlamamıza vesile oldu” dedi.

Müteahhitler ve işadamları olarak; toplumun ve dolayısıyla ülkenin kalkınmasında her zaman üzerlerine düşenin daha fazlasını yapmak için çalıştıklarını söyleyen Başkan Evsen; “Birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz sürece daha güçlü Türkiye yolunda koşar adımlarla hedefimize ulaşabiliriz” şeklinde konuştu. ÇEKMÜDER ailesi olarak her geçen gün daha geniş bir yelpazeye kavuştuklarını ifade eden Evsen; “Üyelerimizin ve bizlerin gayretleri bu derneğimizi her geçen gün daha güçlü kılıyor ve sizlerin huzuruna böylesine anlamlı ve güzel etkinliklerde buluşuyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Ahmet Poyraz da konuşmasında imar planlarına değindi. Revize edilerek ilçe meclisinden ve büyükşehir meclisinden onaylanan merkez imar planlarının çok yakında askıya çıkacağını müteahhitlere müjdeleyen Başkan Poyraz, “Biliyorum çok sıkıntı çektiniz fakat yüzdük yüzdük artık kuyruğa geldik. Askıya çıkacak planların akabinde inşallah herkesin işleri açılacak ve şehrin imarı yeniden başlayacak” dedi.

Müteahhit ve işadamlarının Çekmeköy’ün değerine değer kattığını kaydeden Başkan Ahmet Poyraz; “Bakınız bugün Taşdelen’de artık arsa sahipleri sizlerden neredeyse daha fazla kazanıyor niye çünkü bölge kalkınıyor ve dolayısıyla mülkün değeri artıyor. Bu kalkınma sizlerin yatırımları ile gerçekleşiyor. Çekmeköy imarı ve yapılaşması ile bölgenin cazibe merkezi olmuş durumda. Herkes Çekmeköy’ü konuşuyor ve talep ediyorsa bunda sizin emeğiniz var. Sizlere ilçe halkımız adına teşekkür ediyorum” dedi.

Kaymakam Cemal Hüsnü Kansız da yaptığı konuşmada ülke gündemine, teröre ve 15 Temmuz hain darbe kalkışmasına değindi. Kaymakam Kansız, birlik ve beraberlik ruhu ile her zorluğun üstesinden geleceğimizi kaydetti. Gecenin sonunda ise hep birlikte büyük aile fotoğrafı verildi.

Reklamı Geç