Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İŞDÜNYASI VE HEMŞERİLERİNDEN HAKKI ÇELİK’E DESTEK SÖZÜ..

Çekmeköy Belediyesi CHP Meclis

Çekmeköy Belediyesi CHP Meclis Üyesi ve yeni dönem aday adayı Hakkı Çelik, düzenlediği dostluk ve dayanışma yemeğinde bölgenin önde gelen isimlerini, hemşerilerini ve iş adamlarını ağırladı. Her zaman Hakkı Çelik’in yanında olduğunu ifade eden hemşerileri ve işdünyasından dostları Çelik’e destek sözü verdi. 

Çekmeköy siyasetinin ve iş dünyasının renkli ismi Hakkı Çelik, dostları ve hemşerilerinden destek görmeye devam ediyor. Aynı zamanda CHP Meclis Üyesi ve Aday Adayı da olan Hakkı Çelik, geçtiğimiz akşam düzenlediği dostluk ve dayanışma yemeğinde ilçenin önde gelen simalarını buluşturdu. Çekmeköy Müteahhitler Derneği Kurucu Başkanı da olan Çelik, işadamı dostları ve Sinoplu hemşerileri tarafından yalnız bırakılmadı. Hakkı Çelik’e gerek siyasi yaşamında gerekse ticari hayatında destek sözü veren hemşerileri ve dostları son derece olumlu mesajlar verdi.

ÇEKMÜDER Başkanı Yücel Evsen’in de katıldığı gecede dostlarını selamlayan Hakkı Çelik, “Bu akşam dostluk soframıza katılıp bizlerle iyi niyet duygularınızı paylaştığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Siyasi yaşamımda ve ticari hayatımda her zaman sizlerin desteği ile bugünlere geldim. Meclis üyeliği görevim boyunca da gerek sektörümüze gerekse bölgemizin sorunlarının çözümüne ilişkin çalışmalara arkadaşlarımla birlikte imza atmaya çalıştım. Her zaman şahsıma verilen görevi ve üzerime düşün sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirmeye çalışan bir kardeşinizim. Bundan sonra da sizler birlikte olmaya ve sizlerin desteğiyle yol yürümeye gayret edeceğim” dedi.

Gecede kısa selamlama konuşması yapan İsmail Kabakçı ve diğer bir çok işadamı ve STK temsilcisi Hakkı Çelik’in azimli ve gayretli kişiliği ile bulunduğu her ortama değer katan bir isim olduğunu vurguladılar ve kendisine destek olmaya devam edeceklerini ifade ettiler.

Reklamı Geç