Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İŞ DÜNYASINDAN MEHMETÇİĞE ASKER SELAMI GÖNDERMESİ…

Merkezi Çekmeköy’de faaliyet gösteren

Merkezi Çekmeköy’de faaliyet gösteren İşadamı Yücel Yalçınkaya yönetimindeki Anadolu Sanayici İşadamları Derneği ASİAD, Taşdelen’deki yeni yerinde yepyeni bir başlangıç yaptı. Hafta sonu kahvaltılı programda buluşan ASİAD dostlarına hitap eden Başkan Yücel Yalçınkaya, milli ve yerli bir sivil toplum kuruluşu olmanın gururunu yaşadıklarını kaydetti. Program sonunda Mehmetçiğin Suriye’de gerçekleştirdiği Barış Harekatı Operasyonu’na asker selamı göndermesi anlamlı oldu.

Çekmeköy Birleştirici İşdünyası Derneği, yaptığı bir değişiklikle Anadolu Sanayici İşadamları Derneği oldu ve yeni dönemin başlangıcını yaptı. Taşdelen’deki yeni yerinde yeni dönemin başlangıcını dernek dostlarıyla kahvaltılı buluşmada paylaşan ASİAD Başkanı Yücel Yalçınkaya, ulusal ve uluslararası anlamda bazı çalışmalar içerisinde olduklarını ifade etti. ASİAD’ın milli ve yerli duruşa sahip bir sivil toplum kuruluşu olduğuna işaret eden Yalçınkaya, “Her zaman ülkemize, milletimize, devletimize ve bayrağımıza sahip çıkan bir sivil toplum kuruluşu olduk, bundan sonra da olmaya devam edeceğiz” dedi.

ASİAD’ın Cumhurbaşkanlığı’nın sivil toplum kuruluşu listesinde yer aldığını da ifade eden Başkan Yücel Yalçınkaya, ulusal ve uluslararası çalışmalar yaptıklarını söyledi. Yaşanan son Barış Pınarı Harekatı süresince gerek ABD gerekse Avrupa Parlamentosu’na yazdıkları mektuplarla operasyonun mahiyetini anlatıp destek vermeleri gerektiğini ifade ettiklerini kaydeden Yalçınkaya, bir yandan Avrupa bir yandan Asya’da Türk Cumhuriyetlerine varana kadar tüm dünyaya barış pınarı hareketinin haklılığını anlatmaya çaba gösterdiklerini dile getirdi.

Bir STK olarak; verdikleri mücadelenin karşılıksız kalmadığını devletin en üst makamlarından aldıkları mesajlar ve sonuçta masada kazanan bir ülke olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Yalçınkaya, “Yerelden ulusala uzanan çaba ve gayretlerin sonuca katkı ve destek sunduğunu görmek bizlere büyük mutluluk ve gurur kaynağı” dedi.

ASİAD olarak bünyesindeki sanayici ve işadamlarının yanı sıra kanaat önderleri ve yerel yöneticilerin de katkısıyla her geçen gün büyüyen bir aile olduğuna vurgu yapan Yücel Yalçınkaya, duruşlarından hiçbir taviz vermeden yoluna devam edeceklerini kaydetti. Programa katılan ASİAD yönetici ve üyelerinin görüş, düşünce ve önerilerini dile getirdiği toplantı Mehmetçiğe asker selamı ile anlamlı bir şekilde sona erdi.

Reklamı Geç