Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İŞİTME ENGELLİLER SPOR KULÜBÜ DERNEĞİ BOĞAZ TURUNDA..

Sportif başarılarının yanı sıra

Sportif başarılarının yanı sıra sosyal ve kültürel faaliyetleri ile de ses getiren çalışmalara imza atan Çekmeköy Belediyesi İşitme Engelliler Spor Kulübü Derneği, muhteşem bir boğaz turu gezisi ile üyelerini buluşturdu. Türkiye İşitme Engelliler Federasyonu Spor Kulübü Başkanı Kerim Vural ve Türkiye İşitme Engelliler Voleybol Milli Takım Hocası Osman Çarkçı da anlamlı programa katılan isimler arasındaydı.

Çekmeköy Belediyesi İşitme Engelliler Spor Kulübü Derneği, Üsküdar Belediyesi’nin Valide Sultan Gemisi ile üyelerine muhteşem bir boğaz turu yaptırdı. Sportif başarılarının yanı sına sosyal ve kültürel faaliyetleri ile de ses getiren Çekmeköy Belediyesi İşitme Engelliler Spor Kulübü Derneği, bu geziyle üyelerine önemli bir kaynaşma fırsatı sundu. Türkiye İşitme Engelliler Federasyonu Spor Kulübü Başkanı Kerim Vural ve Türkiye İşitme Engelliler Voleybol Milli Takım Hocası Osman Çarkçı da anlamlı programa katılan isimler arasındaydı. Belediye Başkan Yardımcısı Latif Coşar, muhtarlar, kulüp yöneticileri ve üst kurul yöneticileri ile çok sayıda dernek üyesinin ailesi ile birlikte katıldığı boğaz turu, renkli görüntülere sahne oldu. Katılımcılar, tarihi ve turistik mekanları ile İstanbul boğazının eşsiz güzelliğine bir kez daha tanıklık etti.

Programda emeği geçenlere ve katılımcılara teşekkür eden Başkan Sıtkı Aydemir, “Çekmeköy İşitme Engelliler Spor Kulübü Derneği’miz her geçen gün daha da büyüyen ve güçlenen bir aile ortamı oldu. Kuruluşundan bugüne maddi-manevi her zaman yanımızda olan herkese teşekkür ediyorum. Ulusal ve uluslararası başarılara imza atan kulübümüz Çekmeköy’ün ve ülkemizin adını en iyi şekilde temsil etmeye devam edecektir” şeklinde konuştu.

Aynı zamanda kulübün üst kurul yöneticisi de olan Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Latif Coşar da yaptığı konuşmada, toplumun tüm kesimlerine yönelik sportif faaliyetlere önem verdiklerini ifade etti. Belediye olarak engelli bireyler ve ailelerini sosyalleştiren çalışmalara destek vermeye devam edeceklerini kaydeden Coşar, İşitme Engelliler Spor Kulübü Derneği’nin başarıları ile gurur duyduklarını ifade etti.

Türkiye İşitme Engelliler Federasyonu Spor Kulübü Başkanı Kerim Vural da yaptığı selamlama konuşmasında federasyon olarak yaptıkları çalışmalara değindi. Çekmeköy Belediyesi İşitme Engelliler Spor Kulübü Derneği’nin başarılı çalışmalarını her zaman örnek gösterdiğini kaydeden Kerim Vural, “Bu gün sizlerle biraraya gelmekten ve şu güzel tabloyu görmekten bir kez daha mutluluk duydum” dedi.

Gezi programı katılımcıların İstanbul’un muhteşem doğası ve tarihi mekanlarını izlediği eşsiz bir Pazar sunumu ile devam etti. Program sonunda ise işitme engelli sporcular, aileleri ve programa katılan yöneticiler günün anısına toplu fotoğraf çekimleri yaptı.

Reklamı Geç