Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İŞİTME ENGELLİLER SPOR KULÜBÜ DERNEĞİ’NDEN ZİYARET..

Sektörün etkin sivil toplum

Sektörün etkin sivil toplum kuruluşlarından Çekmeköy Müteahhitler ve İş insanları Derneği ÇEKMÜDER, ilçenin en başarılı spor kulübü İşitme Engelliler Spor Kulübü Derneği yöneticilerini ağırladı. Başkan Sıtkı Aydemir tarafından takım kaptanı Yeter’in 14 numaralı formasının hediye edildiği ÇEKMÜDER Başkanı Yücel Evsen, “Bu kulüp bizim, hepimizin. Maddi-manevi yanınızda olmaya devam edeceğiz” dedi.

Ulusal ve uluslararası başarılarıyla her zaman gündemde olan Çekmeköy Belediyesi İşitme Engelliler Spor Kulübü Derneği, bölgenin etkin sivil toplum kuruluşlarından Çekmeköy Müteahhitler ve İş insanları Derneği ÇEKMÜDER’i ziyaret ederek çeşitli konularda istişarelerde bulundu. Geçtiğimiz sezonun başarılı ismi takım kaptanı Yeter’in giydiği 14 numaralı formayı ÇEKMÜDER Başkanı Yücel Evsen’e hediye eden spor kulübü derneğinin kurucu başkanı Sıtkı Aydemir, “Çekmeköy Belediyesi İşitme Engelliler Spor Kulübü Derneği, hepimizin elbirliği ile bugünlere taşıdığı ortak değeridir” dedi.

Çekmeköy İşitme Engelliler Spor Kulübü Derneği’nin farklı bir sosyal mecra olduğunu ifade eden ÇEKMÜDER Başkanı Yücel Evsen de, “Sonuçta bu çocuklar hepimizin birer parçası. Engelli bireylerin aileleri bu kulüpte sosyal bir çevreye kavuşuyor. İlçemizin adını tanıtan etkinlikleriniz ve birbirinden başarılı sportif başarılarınız hepimize gurur veriyor. Bizler de maddi-manevi her zaman yanınızda olup destek vermeye devam edeceğiz” dedi.

Son derece sıcak ve samimi bir atmosferde gerçekleşen ÇEKMÜDER ziyaretine Başkan Sıtkı Aydemir’in yanı sıra; kulüp üst kurul üyesi Bora Kılıç, başkan yardımcısı Abdullah Gelgeç, Ülküm Mühürdaroğlu, Lokman Balcı ve Metin Kazancı da katıldı. Ziyaret sonrası bir açıklama yapan Başkan Sıtkı Aydemir, “ÇEKMUDER Başkanımız Sayın Yücel Evsen beyin şahsında  tüm yönetim kurulu üyelerine misafirperverlikleri ve maddi-manevi destekleri için teşekkür ediyor, ziyarete zaman ayırıp katılan yöneticilerimize şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Reklamı Geç