Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İSMÜDER İLK PROGRAMINI YEREL BASINA AYIRDI..

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği olağanüstü

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği olağanüstü genel kurulda yeni başkan Bilal Özdemir ve yönetimi ile yoluna devam etme kararı alan İstanbul Müteahhitler Derneği, önümüzdeki süreçte hareketli günler yaşayacağının sinyalini verdi. İlk programını bölge yerel basın mensuplarıyla gerçekleştiren yeni başkan Özdemir, “Sektör temsilcileri olarak güzel işler yapmak için çaba ve gayret sarfedeceğiz” dedi.

ismüder yerel basın 1İstanbul Müteahhitler Derneği İSMÜDER’in yeni yönetimi, ilk programında bölge yerel basın temsilcileriyle bir araya gelip görüş alışverişinde bulundu. Kurucu başkanı Harun Akkoyun’un da katıldığı dernek merkezindeki toplantıda konuşan İSMÜDER Başkanı Bilal Özdemir, “Sektör adına güzel işler yapmak için bu göreve talip olduk. Öncelik dernek iç işlerini düzenli hale getirmekti ve işe ordan başladık. Şimdi de herkesin ortak fikirleri doğrultusunda hareket ederek gerek sektöre gerekse bölgesel ve ulusal kalkınmaya katkıda bulunmak istiyoruz. Bu noktada siz bölge yerel basınımızın da fikir ve düşüncelerine değer veriyoruz. Sizlerin desteği bizim için çok önemli. İSMÜDER Ailesi olarak birlik ve beraberlik içerisinde kültürel ve sosyal aktivitelerden dernek içi kaynaşma ve dayanışmaya kadar her alanda çeşitli plan ve projelerimiz var. Önümüzdeki süreçte bu düşüncelerimizi hayata geçireceğiz. Sektörel noktada da sorun ve sıkıntıların ilgili mercilere iletilip çözümlerin bulunması hususunda gerekli girişimlerimizi her zaman sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

ismüder yerel basın 2Basından Sorumlu Başkan Yardımcısı Güngör Bozkurt da yaptığı konuşmada, İSMÜDER adını tüm İstanbul’da en ön saflara taşımak için çalışacaklarını kaydetti ve bu noktada basından destek beklediklerini dile getirdi. İSMÜDER’in yerel basın buluşmasına Kurucu Başkan Bilal Özdemir, Kurucu Başkan Harun Akkoyun ve Basından Sorumlu Başkan Yardımcısı Güngör Bozkurt’un yanı sıra yöneticiler; Saliha Şentürk, Murat Çelik, Mithat Akbudak ve Cengiz İmeci de katıldılar.

Reklamı Geç