Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İSPARK AKADEMİ’DE YENİ DÖNEM HEYECANI

Güvenle Park Güler Yüzle

Güvenle Park Güler Yüzle Hizmet sloganıyla İstanbullulara modern ve kaliteli hizmet sunmayı ilke edinen ve bu anlamda personel eğitimlerine önem veren İSPARK, yeni eğitim dönemine hazırlanıyor. Bayrampaşa Şehir Parkında kurulan yeni merkezine taşınan İSPARK Akademi’de yeni eğitim dönemi heyecanı yaşanıyor.

ispark akademi yeni dönem 1İstanbul Ticaret Üniversitesi ile birlikte otopark hizmetlerinde kaliteyi artırarak, bilgi ve teknoloji kullanımını kolaylaştırmaya dönük vizyon doğrultusunda geliştirilen Otopark ve Ulaşım Hizmetleri Sertifika Programı İSPARK Akademi bünyesinde devam ediyor.

ispark akademi yeni dönem 2İSPARK Akademi’de personellere Etkin İletişim ve Halkla İlişkiler, İşletme Yönetimi ve Raporlama, Yönetim Becerilerini Geliştirme, Kurum Kültürü, İş Ahlakı ve Etik Değerler, Otomasyon ve Teknoloji, İş Sağlığı ve Güvenliği, Stratejik Yönetim, Takım Ruhu ve Ekip Performansı, Güvenlik İletişimi ve Çatışma Çözme Becerileri ile ilgili eğitimler veriliyor.

ispark akademi yeni dönem 3Yeni eğitim döneminde yeni merkezinde hizmet verecek İSPARK Akademi otoparkçılık alanında geliştirilen ilklerin ve yeniliklerin mutfağı olmak için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor

Reklamı Geç