Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İSPARK, ANKARA’DA PROJELERİNİ TANITIYOR..

Ankara Ticaret Odası Kongre

Ankara Ticaret Odası Kongre Merkezi’nde düzenlenenTrafik Güvenliği Sempozyumu ve Sergisi etkinliğine katılan kamu ve özel sektör kuruluşları trafik güvenliği ve kontrolü alanında hayata geçirdikleri proje ve yeni uygulamalarını anlatıyor. İSPARK da fuarda projelerini tanıtıyor..

Geleneksel hale gelen ve bu yıl 8.si düzenlenen Karayolu Trafik Güvenliği Sempozyumu ve Sergisi’nin açılışı Başbakan Binali Yıldırım, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok, Büyükşehir ve İl Belediye başkanları, kamu ve özel sektör yöneticileri ve çok sayıda davetlinin katılımıyla yapıldı.

Organizasyona katılan İstanbul Büyükşehir Belediyesi kuruluşları arasında yer alan İSPARK, fuar alanında 2005 yılından bu yana İstanbul’da otoparkçılık ve parklanma alanında gerçekleştirdiği dönüşümü ve uygulamalarını tanıtıyor. Ayrıca katlı, açık ve yol üstü otopark alanları, parklanma sistemleri, teknolojik otoparklar, otomatik ödeme sistemleri, tekne parklar, akıllı bisikletler, heliportlar, İtaksi ve modern taksi durakları gibi birçok alanda yapılan proje ve yenilikler katılımcılarla paylaşılıyor.

İSPARK Genel Müdürü Nurettin Korkut, “İstanbul’da otopark uygulamaları ve sistemleri özellikle de otopark kültürü noktasında hayata geçirdiğimiz başarılı çalışma ve projelerimizi yerel yönetim temsilcileriyle paylaşıyoruz. Ülkemizin birçok il ve ilçesinde hatta yurt dışında otopark projeleri ve uygulamaları konusunda danışmanlık veriyoruz. Bu anlamda vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştıracak parklanma sistemlerinin örnek alınması ve yaygınlaştırılması için proje ve bilgi paylaşımına devam edeceğiz” dedi.

ATO Kongre Merkezinde düzenlenen fuar ve sempozyuma yerel yöneticiler başta olmak üzere, akademisyenler, iş dünyası ve sektörün önde gelen temsilcileri, öğrenci grupları ve yabancı davetliler yoğun ilgi gösterdi. Fuar 16-18 Kasım 2017 tarihlerinde ziyaretçilere açık olacak.

Reklamı Geç