Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İSPARK İLE AKILLI OTOPARK SİSTEMLERİ..

Akıllı telefon, akıllı ev,

Akıllı telefon, akıllı ev, akıllı otomobil derken şimdi akıllı otopark sistemleri hayatımıza giriyor. Yaşamımızın bir parçası haline gelen akıllı teknolojiler İSPARK ile yollara taşınıyor.

ispark akıllı otopark sistemleri 5İSPARK, teknolojiyi etkin şekilde kullanarak hayata geçirdiği modern çözümleri ve yenilikçi uygulamaları, sürücülerin yaşamını kolaylaştırıyor.

ispark akıllı otopark sistemleri 3Otoparklar Cebe Girdi. İSPARK için hazırlanan ve uygulama marketlerinde yerini alan, akıllı telefon uygulamasıyla vatandaşlar bulundukları noktaya en yakın otoparkları tespit ederek, navigasyon uygulamasıyla otoparka rahatça ulaşabiliyor. Ayrıca otoparkların kapasite ve fiyat bilgileri ile doluluk oranları da uygulama sayesinde rahatça öğreniliyor.

Güvenli Altyapı. Otoparkların tamamında VPN ve APN altyapısıyla merkeze bağlanarak güvenli ve kesintisiz iletişim sağlanıyor. Bu sayede kent genelinde 600 noktada hizmet veren İSPARK tek merkezden rahatça yönetilebiliyor.

ispark akıllı otopark sistemleri 6Akıllı Tabelalarla Kolay Parklanma VMS. Otopark Bilgilendirme ve Yönlendirme Tabelaları, sürücülerin park hizmetlerine kolayca ulaşmasını ve doluluk bilgisini takip etmesini sağlıyor.

El Terminali ile Hızlı ve Güvenli Parklanma. Çok fonksiyonlu el terminalleriyle daha hızlı ve daha güvenli bahcesehirkonut.com hizmet veren İSPARK, otoparklara giriş çıkış ve doluluk oranlarını anında takip edip verileri anında merkeze aktarıyor.

ispark akıllı otopark sistemleri 2Otomatik Ödeme Sistemleri. Otoparklarda yer alan otomatik ödeme noktaları ile otopark ücretleri nakit, kredi kartı ve İstanbulkart ile yapılabiliyor. Vatandaşlar otopark ödemelerini hızlı ve kolayca yaparak otoparktan çıkış yapabiliyor. Ayrıca İstanbul Kart ile ödeme kolaylığı İSPARK’ın devreye soktuğu son yenilik, altyapı çalışmaları devam eden ve yakın zamanda pilot uygulamaları denenecek olan HGS ile ödeme için hazırlıklar hız kesmeden sürüyor.

ispark akıllı otopark sistemleri 1Otopark sıkıntısına teknolojik çözüm. Kent genelinde araç yoğunluğunun fazla olduğu noktalarda otopark kapasitesi teknolojik sistemlerle artırılıyor. Özellikle günlük araç girişleri ve parklanma verileri incelenerek otopark sıkıntısının fazla olduğu yerler tespit ediliyor. Araç yoğunluğu fazla olan ve kapasitesi düşük otoparklarda araçların park edeceği alanlar teknolojik sistemler sayesinde genişletiliyor. İSPARK Genel Müdürü Nurettin Korkut, akıllı sistemlerin yaygınlaşacağını söylüyor.

ispark akıllı otopark sistemleri 4

Reklamı Geç