Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İSPARK OTOPARKLARI ŞEHİT VE GAZİ YAKINLARINA ÜCRETSİZ..

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden şehit

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden şehit ve gazi yakınlarına anlamlı destek geldi. İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nde alınan kararla şehit ve gazi yakınları İSPARK otoparklarından saat sınırı olmadan faydalanabilecek.

DCIM100MEDIADJI_0045.JPG

Şehit ve gazi yakınları bugüne kadar İSPARK’a ait yol üstü otoparkları 3 saat açık ve katlı otoparkları 8 saat ücretsiz kullanabiliyordu. İBB Meclisi’nde son alınan kararla saat sınırı ortadan kaldırıldı. Şehit ve gazi yakınları İSPARK’a kayıt yaptırarak kent genelindeki tüm açık katlı ve yol üstü otoparkları saat sınırı olmadan ücretsiz kullanabilecekler.

ispark kente deger katiyor 3Şehit ve gazi yakınlarına kurum olarak bugüne kadar 3 ila 8 saat arasında ücretsiz hizmet verdikleri belirten İSPARK Genel Müdürü Nurettin Korkut “ İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nde alınan bu kararla şehit ve gazi yakınlarımıza zaman sırını olmadan ücretsiz hizmet vereceğiz. Şehitlerimize ve gazilerimize ülke olarak her zaman minnettarız. Bu yapılan düzenleme, en azından onların yanında olduğumuzu hissettirmek adına güzel ve anlamlı bir uygulama oldu” dedi.

Reklamı Geç