Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İSPARK, PROJELERİ İLE MEGAKENT İSTANBUL’A DEĞER KATIYOR..

Her gün milyonlarca insanın

Her gün milyonlarca insanın toplu taşıma araçlarıyla seyahat ettiği ve 3 milyon 700 bin aracın trafikte seyrettiği İstanbul’da, ulaşım sorunları, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından köklü ve kalıcı çözümlere kavuşturuluyor. Kent, bir uçtan öbür uca ulaşım sistemleri ve ulaşım ağlarıyla donatılırken İstanbul’da yaşanan bu büyük ulaşım devrimine İSPARK geliştirdiği proje ve yenilikler ile katkı sağlıyor.

ispark kente deger katiyor 4
İstanbul’un otopark yönetimini tek elden, planlı ve sistemli bir biçimde yürüten İSPARK;
yol üstü, açık, kapalı, yer altı ve katlı otoparklarla, 750 noktada, 2500 personelle, 100.000 araç kapasitesi ile İstanbullulara hizmet sunuyor. İSPARK, otoparkçılığa kazandırdığı mekanik otopark sistemi, yarı otomatik otopark sistemi, dönme dolap park sistemi gibi teknolojik yeniliklerle otoparkların kapasitesi iki katına çıkarılıyor. Şehrin yoğun ve kritik noktalarına yapılan yüksek kapasiteli, teknolojik donanımlı otoparklarla trafikteki araç yoğunluğunun azaltılması sağlanıyor

DCIM100MEDIADJI_0039.JPG

Park Et Devam Et Yaygınlaşıyor: Stratejik noktalara ve toplu ulaşım sistemlerine entegre yapılan otoparklarla trafik yoğunluğunun azaltılması sağlanıyor. Bunun en güzel ve en özgün örneği “Park et devam et” uygulaması. Toplu ulaşım sistemlerine yakın noktalara konumlandırılan düşük ücretli otoparklara aracını bırakan sürücüler, şehrin trafiğine takılmadan, metro, metrobüs, Marmaray ve diğer toplu ulaşım araçlarıyla, hızlı, güvenli ve konforlu bir yolculuk yapabiliyorlar. 40 noktada 14 bin araç kapasitesiyle yılda 3 milyon kişiye hizmet veren bu sistem, her gün yaklaşık 100 km.lik araç konvoyunun trafikten çekilmesini sağlıyor.

ispark kente deger katiyor 3Otoparkçılık alanında şehre kazandırılan yeniliklerin yanı sıra farklı proje ve çalışmaları da hayata geçirdiklerini ifade eden İSPARK Genel Müdürü Nurettin Korkut; ’’İSPARK Tekne Park, Heliport, Cep Otogarı ve Akıllı Bisiklet Kiralama Sistemi gibi yenilikçi ve modern projeleri ile İstanbul’u bugünden geleceğe hazırlayan bir sistemin önemli bir parçası haline geldi” dedi.

DCIM100MEDIADJI_0043.JPG

 

Reklamı Geç