Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İSPARK’IN MOTORİZE EKİPLERİ İŞBAŞINDA…

İSPARK otoparkları son teknoloji

İSPARK otoparkları son teknoloji kamera sistemleri ile 24 saat izleniyor. Motorize denetim ekipleri ile anında müdahale ediliyor.

isparkmotorize1Güvenle Park Güler Yüzle zenci porn Hizmet sloganı ile yola çıkan ve kent genelinde 600 noktada  80 bin araç kapasitesi ile hizmet veren İSPARK, otoparklarda oluşabilecek olumsuzluklara anında müdahale edebilmek amacıyla genel merkezde kurulan denetim izleme ofisinde tüm otoparklarını gözlem altında tutuyor. İstanbul’u teknolojik otoparklar ile tanıştıran kaliteli ve modern hizmet anlayışı ile kente otopark kültürü aşılamayı hedefleyen İSPARK, otoparkların ve vatandaşların güvenliğini de en üst seviyede tutmak amacıyla Denetim Birimini daha etkin ve aktif hale kavuşturuyor.

isparkmotorize2Dene-TİM İş Başında

Genel Merkezde oluşturulan izleme ofisinde araçların ve otoparkın güvenliği gözlem altında tutulurken oluşabilecek olumsuzluklar halinde motorize denetim ekiplerine bilgi verilerek duruma en kısa sürede müdahale ediliyor. İSPARK otoparklarına seks hikayeleri aracını bırakan tüm vatandaşların misafirleri olduğunu dile getiren Genel Müdür Mehmet Çevik; “Otoparklarımızda vatandaşımızın güvenliğini ve memnuniyetini sağlamak amacıyla denetim birimimize gerekli teknolojik altyapıyı sağladık. Kent genelinde otoparklarımız izleniyor. Misafirlerimizin huzuru önceliğimizdir” dedi.

Reklamı Geç