Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İSPARK’TAN GÖNÜLLÜ İLKYARDIM ORDUSU..

İSPARK personeli ilk yardım

İSPARK personeli ilk yardım hizmeti vererek uzun süreli sakatlıklara sebep olabilecek durumları önleyici tedbir alacak. Ayrıca otopark alanlarında sürücülere boyunluk ve diğer ilk yardım malzemeleri dağıtılacak.

isprkyardımord4Hayat kurtaran ilk yardımlarda daha bilinçli ve yerinde müdahalenin yapılması amacıyla İSPARK ve Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği arasında protokol imzalandı. Birlikte yürütülecek çalışma kapsamında TOFD İSPARK personeline ilk yardım eğitimi verecek. Ayrıca otopark alanlarında sürücülere boyunluk ilk yardım malzemesi de dağıtılacak. İstanbul genelinde günde yaklaşık 200 bin kişiye hizmet veren İSPARK vatandaşların ilk yardımına da koşacak.

isprkyardımord3TOFD ile yapılan işbirliği kapsamında otoparklarda çalışan 2 bin 700 personele ilk yardım eğitimi verilecek. Personeller olası kaza vb. durumlarda omurilik felcine sebep olan ani müdahale ve bilinçsiz ilk yardımların önüne geçecek şekilde eğitme tabi tutulacak. Kısa zamanda yerinde ve bilinçli ilkyardım ile omurilik felci başta olmak üzere uzun süreli sakatlıklara sebep olan durumlarında önüne geçilmeye çalışılacak.

isprkyardımord5Mehmet Çevik, “2015 sosyal sorumluluk yılı olacak”

İSPARK ve TOFD arasında ilk yardım eğitimi projesinin protokol töreninde konuşan İSPARK Genel Müdürü Mehmet Çevik, “İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle sosyal sorumluluk projelerine devam ediyoruz. Hastane acil servislerinde ücretsiz vale hizmeti vermeye başladık. Ayrıca 100 bin fidan dikerek çevreye de katkı sağlayacak projeyi başlattık. Bugün de TOFD ile vatandaşlarımızın ilk yardımına koşacak anlaşmayı imzalıyoruz. Yaklaşık 2 bin 700 personelimiz omurilik felci ve diğer ilk yardım konularında eğitim alacak. Gönüllü olarak vatandaşlarımızın hizmetinde olmaktan ve projeyi başlatmaktan dolayı son derece mutluyum.2015 yılında sosyal sorumluluk projelerine ağırlık vereceğiz” dedi.

isprkyardımord1İmzalanan protokolün ardından söz alan Türkiye Omurilik Felçliler Derneği Başkanı Ramazan Baş’ta “ Derneğimizin 20 yıla yakın farklı alanlarda çalışmaları ve hizmetleri devam ediyor. Şimdi farklı bir proje için İSPARK’la işbirliğine gittik. İnsanlarımızın hayatını kurtaracak bilinçli, ilk ve erken müdahale çok önemli. Biz bu konuda İSPARK personellerini eğiteceğiz ve inanıyorum ki başarılı sonuçlar alacağız” dedi.

isprkyardımord7

isprkyardımord6

 

 

 

Reklamı Geç